2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دنیا جهان‌بخت مال خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كارى به جهانبخت ندارم اما خودم با ميكاپ رفتم اتاق عمل بچمو بغل كردم بدون ذره اى درد ٨ ساعت بعد ...

من شرایطم فرق میکرد. بچم ایست قلبی کرد.‌ قرار بود زایمانم طبیعی باشه. ولی بخاطر ایست کامل قلب یهو جلو چشم شوهرم بردنم اتاق عمل. انقدر زود بردنم که نفهمیدم‌چیشد...  فقط بخاطر اینکه بچه رو بتونن نجات بدن..  از این ور شکم‌برش دادن تاااا اون سرش ‌ وحشتناک . یکی نزدیک تخت میشد گریم‌میگرفت‌.  من از سزارینم‌ فقط گریه هام یادمه.   شوهرم فقط میگفت اروم باش گریه نکن الان تموم میشه. ولی من فکر اون ۹ ماه تلاشم بودم و گوله گوله اشک میریختم.. 

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

نه دخترعمه من سزارین کرده بود ارایشم داشت شکمشم صافه با اون هزینه هایی که دنیا کرد غیر این باشه تعجب داره

توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎  خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟
یعنی چی ؟

یعنی بچه لقاح آزمایشگاهی میکنن و بعد میذارن تو شکم یه خانم دیگه

رحم اجاره ای هم میگن بهش

که بدنشون بهم نریزه و خراب نشه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
نه دخترعمه من سزارین کرده بود ارایشم داشت شکمشم صافه با اون هزینه هایی که دنیا کرد غیر این باشه تعجب ...

من شنیدم جدیدا میرن زیر نظر دکتر تغذیه و رژیم بارداری و همه ورزش های لازم و کلا هر چیزی که لازم برای بهم نریختن هیکل و زایمان راحت تری داشتن چون وقتی وزن کمتره راحت تره 

من شرایطم فرق میکرد. بچم ایست قلبی کرد.‌ قرار بود زایمانم طبیعی باشه. ولی بخاطر ایست کامل قلب یهو جل ...

عزيزم خيلى شرايطت سخت بوده بايد يه خون ميريختى واسه سلامتى بچت

بعدم دكترت كاربلد نبوده كه شكمتو زياد باز كرده! بچه من ٢٨٠٠ وزنش بود اندازه ١٠ سانت برش زده رو شكمم 

زن سپهر حیدریو ندیدی چقود ارلیش داشت بعدزایمان اونم حتما مال خودش نیست 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

ویدیو درس کرد گذاش تل 😐

قشنگ از تو شکمش دراوردن 😐🤌

ارایششم کاری ندارع یکی ارایشش میکنع 

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
نمیدونم چرا حسم میگه این داره یه چیزی دروغ میگه 

دروغ نمیگه . چرا اینقدر بدبینید . بابا اصن دروغ بگه . شما نرو دنبالش کن . هر کسی اختیار پیج خودشو داره . طفلک کلی عکس با شکم باز گرفت . سنو گرافی رفت دکتر جلو دوربین سنو کرد . بچه رو تز شکمش کشیدن بیرون و بند نافشو قیچی کردن . حتی صورتش به همون مواد شکمی آغشته بود . دیگه این حرفت رو نزنید خدارو خوش نمیاد . حالا چون حرفایی پشت سرش بوده نباید درباره بچه اش اینطور نظر داد .‌من کسی رو قضاوت نمیکنم . بعدم به هر حال برای همین فالوور جم کردناشم مغزش کار کرده و راهشو بلده داره پول درمیاره .