2777
2789
عنوان

سینه

206 بازدید | 9 پست

بچهااااا کمک😭من سینهام خیلی کوچیکه خیلی خیلی کوچیکه.ینی اصلا ندارم😢😭ارثی هم نیست ماشالا همه 🍑🍑بزرگ و درشتن. من یدونه نخاله در اومدم😭یکساله ازدواج کردم دغدغه بزرگی شده برام و اعتماد بنفسمو گرفته.همسرمم میگه من اینطوری دوست دارم ولی فک میکنم بخاطر اینکه ک ناراحت نشم.فکوفامیلاشم مسخره میکنن و ناراحت میشم خیلی.مخصوصا مامانش و خالهاش.

چیکارکنم بزرگ بشن و بکنم تو چشم مامانش😂

واقعا شده دغدغه روزوشبم.قرصی؟گیاهی؟چیزی میدونین ک واقعا تاثیر گذار باشه و بزرگ بشن🥺ممنون میشم راهنماییم کنید🌹

در ضمن دو تا قرص پیدا کردم که هر کدوم کنارشون کرم هم دارن.قرص سینه سوماتلین و قرص سینه هات ویتا.

نمیتونم اعتماد کنم بخرم.کسی هست ک استفاده کرده باشه؟

😂پشما م 

پروتز

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پروتز

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

نه عزیزم قرص و اینا تاثیری نداره که حتی روغن گیاهی هم که میگن خوبه بی تاثیره ب نظر من . منم کلی پول خرج این چیزا کردم نشد که نشد آخرم رفتم پیش دکتر صلاتی که توی تهران خیلی معروفه لیفت سینه انجام دادم الان راضیم خیلی گفتم کاش که از اول و زودتر میرفتم پیشش حالا این دکتر من مشاوره انلاین داره میخوای مشاوره کن ببین چه روشی برات بهتره شاید پیشنهاد دیگه ای برات داشت لینک دسترسی مشاورش برات میزارم منم قبل رفتن یه بار مشاوره کردم پشیمون نمیشی

https://mavarateb.com/doctor/دکتر_اعظم_صلاتی