2777
2789

من چند وقته صبح ها با صابون تریاک صورتمو میشورم 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شستشو هم صابون گیاهی استفاده کن که ملایم هستن و یا ژل های شستشو صورت مثل سینره

البته صابون گیاهی مطمین و طبیعی

نه تریاک که همش شیمیایی هست

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

سعی کن روتین داشته باشی

اول شستشو با یک شوینده مناسب

بعد تونر برای پاکسازی الودگی ها

بعد ابرسان

بعد ضد افتاب

اگه ارایش داری قبل همه این مراحل آرایشت رو با میسلار پاک کن

برای پوست چرب صابون سفید اب و گلاب خوبه که ضد تعریق هست یا صابون خاک رس فرانسویی که پاکسازی نیکنه پ ...

سفید اب پوست رو خشک نمیکنه صابونش؟ البته من گاهی سفید اب میکشم اما صابونشو استفاده نکردم

سفید اب پوست رو خشک نمیکنه صابونش؟ البته من گاهی سفید اب میکشم اما صابونشو استفاده نکردم

صابون سفید اب از سفید اب روی ساخته شده

با سفید اب که تو حموم های قدیم بود بهش میگفتن روشور فرق داره

صابون چون گلیسیرنه خست

خشک نمیکنه

منم پوستم چربه همیشه برق میزنه منافذ پوست باز مثل پوست پرتقال خیلی زود جوش میزنه به خاطر چرب بودنش و باید بگم که جذب آلودگی شم بالاست خیلی راحت به خودش آلودگی جذب می کنه  تنها مزایایی که پوست چرب داره اینه که پوست چروک نمیشه و باید از آبرسان های مخصوص استفاده کنید از پاک کننده ها باید استفاده کرد تا پوستتون نفس بکشه عزیزم از فروشگاه سایرین گالری میتونی یه آب رسانه مخصوص پوست خشک تهیه کنی اینم آدرس اینستاگرام میشه 

sirengallery. ir  من از تونر پیکسی برای پوست چرب و فوم شستشوی صورت استفاده می کنم