2777
2789

من دارم شش ساله استفاده میکنم ی هو ماشین لباس شویی و یخچالم باهم خراب شدن و کلی هزینه برداشت

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

من دارم هم لباسشویی هم تی وی خیلی عالیه انصافا کلی می ارزه به برندای خارجی چون اینا ایرانیه فکر میکنن خوب نیست اما برابری که هیچ بالاتر از اونا هم هست چون تی وی قبلیم سامسونگ بود مقایسه که میکنم میبینم اصلا مقایسشونم اشتباهه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ساله گرفتم سری جدیداش حرف ندارع سایدش رو هم چند نفر از فامیلا دارن خیلی راضی ان

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من یخچال اسنوا دارم از همون سال دوم مدام اذیت کرد الانم کلی خرج گذاشته رو دستمون ، هرسال کلی هزینه تعمیر و جابجایی وسایل فریزر خونه فک و فامیل

قراره همینجوری خراب بفروشیم  به تعمیرکار یک و نیم میلیون 😕

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

الکترواستیلم خوبه، تقریبا هم قیمت با اسنوا بود که یهو شد خریدمون و الکترو خریدم. خواهرمم پارسال دوقلوشو که عین سایده خرید. هردومون راضی هستیم و طبق تعریف دیگرون خریدیم

الکترواستیلم خوبه، تقریبا هم قیمت با اسنوا بود که یهو شد خریدمون و الکترو خریدم. خواهرمم پارسال دوقل ...

همون نظرم یا الکترو استیل یاامرسان  الان اینی ک دستمه امرسان 16ساله دارمش خیلی خوب بودتا الان