2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بوده تاثیر داشته دوست دارم صورتم مثل اینه صاف بشه😭

برای من که نه 😐😣💔

چون کلا داروهام رو اول باید قطع کنم بعد ببینم تاثیر داره یا نه چون هر چی کرم بزنم باز صورتم جوش میزنه اما تعریفشو شنیدم

کورتون که عوارض جانبیش جوش. یا ریزش مویه یا چاقی😒

عزیزم چرا کورتون مصرف میکنی

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
بیماری خودایمنی دارم درماتومیوزیت 

همسر من پمفیگوس داره  و کورتون مصرف میکرد

الان خداروشکر خاموش شده و اذیتش نمیکنه ، استرس و هیجانات خلقی شو کنترل کرده و دیگه کورتون نمیخوره

کورتون خیلی اذیت میکنه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
همسر من پمفیگوس داره   و کورتون مصرف میکرد الان خداروشکر خاموش شده و اذیتش نمیکنه ، استرس و ه ...

خدا رو شکر که همسرتون الان خوب شدن 

الان که خاموش شده دیگه نیازی نیست دارو مصرف کنن؟

و بدون مصرف دارو هیچ مشکلی ندارن 

اخه یه جا خوندم که بیماری های خودایمنی باید تا اخر عمر دارو بخورن 

خدا رو شکر که همسرتون الان خوب شدن  الان که خاموش شده دیگه نیازی نیست دارو مصرف کنن؟ و بدون م ...

میدونی بخاطر اینکه خیلی شدید و یهویی بیماریش شروع شده بود دوز مصرفش هم بالا بود خیلی اذیت میشد و بدنش حساس شده بود

چون هم قرصشو میخورد هم پمادشو استفاده میکرد

الان دوسالی هست ک هیچ دارویی نمیخوره و خودش دارو رو گذاشت کنار 

با چندتا پزشک مشورت کرد اونا گفتن بدون دارو بیماریش بدتر میشه و حتی ممکنه تو کمتر از 6 ماه بمیره

چندمدت اول خیلی سخت بود و کم بیش بدنش تحریک میشد به تاول زدن اما با ورزش و دوری از استرس خیلی راحت گذاشت کنار و الان کاملا خاموشه

میدونی بخاطر اینکه خیلی شدید و یهویی بیماریش شروع شده بود دوز مصرفش هم بالا بود خیلی اذیت میشد و بدن ...

چه خوب انشاالله به سلامتی کنار هم زندگی کنید 🌺

منم یهویی شروع شد تا همین یه ماه پیش دوزش خیلی بالا بود الان دکترم داره دوز داروهام رو کم کم میاره پایین 

چون واقعا کورتون کلی عوارض جانبی داره برای همین دوست دارم قطعش کنم😣😶

چه خوب انشاالله به سلامتی کنار هم زندگی کنید 🌺 منم یهویی شروع شد تا همین یه ماه پیش دوزش خیلی بالا ...

ممنون عزیزدلم

انشالله که چیزی نیست ، به خودت گمان بد نده و خودتو درگیر ناامیدی نکن ، مطمئنم که تو از پسش برمیای