2777
2789
عنوان

طلاق

210 بازدید | 17 پست

سلام به همگی 

اگه یکی بخواد طلاق بگیره مهریش ۷۰۰ سکه باشه بعد شوهرش موظفه کلشو یه جا بده یا نه؟؟چندتاشو باید بده؟؟؟

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
دلیل طلاقت چیه؟ یه خانم با پنج شرط که تو عقدنامه اومده می تونه تقاضای طلاق بده  تازه باید شرا ...

مال من نیست ولی میگه شوهرم معتاده تنها دلیلش اینه و حقوق ماهیانش کمه با اینکه ماهی نزدیک ۸ت میگیره☹️💔

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می تونه اعتیاد را ثابت کنه؟

خودش که میگه همسایه هامون دیدن و شاهد داریم ولی مرده گفته حاضرم تست اعتیاد بدم 

خیلی عنی همین خخخخخخ 🤣 

تو خوب حالا هرررری هروقت فرهنگ شعور از سایت یاد گرفتی بعد بیا چرت بگو😐😐😐

چرت اسمته چه جالب همونه زرتو پرت کردیتو ادبیت کسی هستی بهش باید رید اینجا،، چخخخ

دربرابر همچین ادمایی باید سکوت کرد که شخصیت خودش خورد نشه کافر همه را به کیش خود پندارد🙂✌️ حالا هم بفرما برو و به ادامه سم جن گوش کن

دربرابر همچین ادمایی باید سکوت کرد که شخصیت خودش خورد نشه کافر همه را به کیش خود پندارد🙂✌️ حالا هم ...

خخخ، فقط گمشووو همین، 😁bye

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
خخخ، فقط گمشووو همین، 😁bye

تو تاپیک منی پروفسور 😐😂 ادم با افتابه اب بخوره اینجوری ضایع نشه😂😂✌️ راسی اون خخ به عنوان خنده نیست به عنوان فشاره🙂

دربرابر همچین ادمایی باید سکوت کرد که شخصیت خودش خورد نشه کافر همه را به کیش خود پندارد🙂✌️ حالا هم ...

شما فعلا بنام یکی دیگه پیگیر خاله زنکی طلاق ومهریه باش اینجا، توی 17 سالرو چه به این غلطا دختر،، مشخصه از ادبت و تاپیکت، جای تو تو کلاس وکتابه نه سایت بزرگترا، مشخصه ول کی هست، متأسفم واقعا متاسفم از کسی بی‌حرمتی ببینم لنگه خورش میشم، تو دختر من بودی چنان میزدم بیخ گوشت بفهمی، خداروشکر مال منتی و من شکر دخترم لنگه تو نیست اینجاها جمعش کنم، تاپیکت تا نبندی وزر بزنی به بزرگترت  جوابتو میدم، یا بگیر قاشق نشسته نباش، وقتی علم نداری سواد نداری هیچیرو نه خوندی نه دنبال علتشی، همچنان میگم هررری، مهم نیست بمن بگی بی ادب چون استارتشو تو زدی چش سفید، جلوی امثال تو در نیام هار میشید، یاد بگیر بعد این گ.. و ه خوری نکنی بکسی دیگه توسایت حالام گمشو سر درسات، 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
شما فعلا بنام یکی دیگه پیگیر خاله زنکی طلاق ومهریه باش اینجا، توی 17 سالرو چه به این غلطا دختر،، مشخ ...

چته گاز میگیری منم خوشحالم مامانم ادمی مث تو نیست خوبه اون ادم دنبال میکنی و اینقد بد دهنی اون اقا بهتون نگفت زود قضاوت نکن خیرسرتون خدا میپرستین بعد هم ایقد فحش میدین به یه نفر که حتی درمورد شما صحبت نکرد تعصب کار خوبی نیست باید به خدمتتون برسونم که همه مث شما نیستن مثلا من تو این سایتم چمه هرچیزی هم هستم صددرصد شماهم هستین چون دقیقا تو یه سایتیم خودتون بحث شروع کردین استاتر بست گروهو بعدشم اومدی اینجا ادامه دادی مطمئنی سنت از من کمتر نیست اخه ادم عاقل و بالغ ایقد پیگیر و بددهن نیست دلم میسوزه برا دخترت که احتمال زیاد نداریش درس هم به موقعش بهتر سرتونو از .... بقیه دربیارید🙂

آدم با آفتابه آب نمیخوره اون تویی که خوردی و سیفونم روت نکشیدن ننه بابات،،، انقد خخخخخ کن برررینی&nb ...

سلیطه خودتی داری جلو میای معلومه قصد و غرض تو چیه کارای خودتو به دیگران نبند بزار ۱۰روز از عضویتت بگذره اگه دنبال پسر بودم صددرصد الان اینجا نبودم وقتی یه جمله درست متوجه نشدی درمورد حرف نزن اگه بری تاپیکای قبل بخونی میبینی که همش درحال فحاشی بودی درحالی که من نهایت احترام روتون داشتم فعلا شما هستین که هار شدین هی گاز میگیرین وقتی که نمیدونی سایت چیه و دلیل استفادش چیه بهتر عضو نشید که بعدا نپرید به اعضاش هه اوکب من فلاکت زده بدبخت بیکار حالا هم میتونی بری گم بشی زیادی چرت گفتی