2777
2789

شغل نامزدم آژانس هست و با بعضی اشتراک ها که معمولا خانم هستن در ارتباط پیامی هست و چت میکنه. من ازش خیانت ندیدم و فکر نمی کنم خیانت میکنه ولی از این ارتباط ها راضی نیستم و خیلی حساس شدم به طوری که همیشه دعوا دارم باهاش

اون همیشه میگه من اگه باهاشون گرم میگیرم فقط برای اینه که بیشتر سرویس بگیرن و پول بیشتر داشته باشم انتخاب من تو بودی و قرار نیست چون با کسی حرف زدم بخوام برم سمتش و اخلاقش اینجوری که اگه کسی براش سود نیاره زیاد باهاش گرم نمیگیره

قبلا بهش گفتم اگه من همینجوری با کسی حرف بزنم که تو حرف میزنی راضی هستی؟ گفت نه اینجوری اشتباهه و نکن من درست میشم ولی الان از بس باهاش دعوا کردم احساس میکنم لج کرده و داره بدتر می‌کنه خیلی ازم سرد شده و فاصله گرفته. هر بار میگم اگه چیزی دیدم و کاری کرد دعوا نکنم تا باز مث قبل بشه ولی طاقت نمیارم و دعوا راه ميندازم خیلی رو مون تو روی هم باز شده دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی چه حق به جانب هم هستن لامصبا 😕

اره و خیلی رو مخ

هرچی با ارومی ادم میخاد توضیح بده باز حرف خودشو میزنه

خسته شدم دیگه از این کارش

همچیش عالیه فقط این اخلاقش بده و خیلی رو مخم🥺🤦‍♀️

اره و خیلی رو مخ هرچی با ارومی ادم میخاد توضیح بده باز حرف خودشو میزنه خسته شدم دیگه از این کارش ...

من فک میکردم فقط ما اینجوری هستیم الان که با خیلی ها حرف زدم فک کنم تو نامزدی عادی باشه

مراجعه به زوج درمانگر رو به شما پیشنهاد میکنم، باید  نیمرخ نیاز های هم رو بشناسید و بر اساس اون ها روابطتون رو تنظیم کنید، تا مشکلتون زیاد نشده مشاوره ی حضوری داشته باشید

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
مراجعه به زوج درمانگر رو به شما پیشنهاد میکنم، باید  نیمرخ نیاز های هم رو بشناسید و بر اساس اون ...

چند بار بهش گفتم نمیاد بریم نمیدونم چیکار کنم. اگه خودم تنها برم درست میشه؟