2777
2789

از هر کدوم چقدر بدم

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

چرا میخای بدی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قطره هست داروخانه دارن از همین درست شده ولی مخصوص نوزاد برو اونو بگیر بگو برای زردی میخوام اسمش یادم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه قطره هست داروخانه دارن از همین درست شده ولی مخصوص نوزاد برو اونو بگیر بگو برای زردی میخوام اسمش ی ...

قطره بیلی ناستر دادم خوب نشده

برای زردیش که دکتر میگه به خاطر شیر مادره

اهان

عرق کاسنی و عرق شاه تره بخور اگه شیر خودتو میدی هنوز

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اهان عرق کاسنی و عرق شاه تره بخور اگه شیر خودتو میدی هنوز

خیلی ممنون میخورم پس

قطره بیلی ناستر دادم خوب نشده

خب همونه دیگه اون شیرخشک ترنجبین داره ببین تا دوماه طول میکشه بعدش خودش خوب میشه فقط حواست باشه بالا نره پسر من ۱۴ بود دوروز تو خونه دستگاه اجاره کردم اومد روی ۶ دیگه تا دو ماهگی یکم بالا و پایین میشد تا از بین رفت اونا ملین ان خوب نمیکنن که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نکن اینکارو

من دخترم تا دوماه زردی داشت دکتر گف خودش میره فقط مواظب باش بالاتر نره

نده بهش خودتم سردی نخور زیاد داغون میکنی خودتو بچتو

خودش خوب میشه

طب سنتی چرته از نظر من

کلی کار کردم و خودم کلی کاسنی و ...... خوردم و سردی

باعث شده بعد ۷ ماه افسردگی بعد زایمانم بمونه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
نکن اینکارو من دخترم تا دوماه زردی داشت دکتر گف خودش میره فقط مواظب باش بالاتر نره نده بهش خودتم س ...

آفذین دقیقا 

باهمین چرت و پرتا زردی بچم یهو رفت رو ۲۲

توروخدا ازراه پزشکی اقدام کن 

خدایاشکرت