2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱سالو سه ماه دکتر سراغ داری؟

ببین اصلا نگران نباش چون پسر منم پاهاش پرانتزیه، پیش هر دکتری که بردم گفتن خطری نداره. بازم قانع نشدم و پیش دکتر فوق تخصص اطفال که 6 ماه از سالو فقط ایرانه بردم. پاهاشو معاینه کرد و گفت اصلا جای نگرانی نیست. هیچ دارو و درمانی نیاز نیست. 

ببین اصلا نگران نباش چون پسر منم پاهاش پرانتزیه، پیش هر دکتری که بردم گفتن خطری نداره. بازم قانع نشد ...

همسرم و برادرهایش پاهاشون پرانتزیه، پای پسرمم پرانتزی شده با ایتکه نوزادی قنداق شم میکردم. 

😑بدم میاد اینطور راه میرع

چاره ای نیست. شوهر منم از نوزادی تا الانم هنوز پاهاش پرانتزیه. پای پسرمم پرانتزی شده. نگران نباش. منم اول داشتم سکته میکردم ولی وقتی دکترها گفتن مشکلی نیست و ارثیه خیالم راحت شد. بازم میل خودته، میخوای ببرش دکتر نشونش بده. ولی من با این مسئله کنار اومدم. 

همسرم و برادرهایش پاهاشون پرانتزیه، پای پسرمم پرانتزی شده با ایتکه نوزادی قنداق شم میکردم. 

دیگه او ژنتیکش هست شاید بتونی یکم تغییرش بدی ولی شکل استخونش همونه

Keep your head up, movin’ on
نمیشه، یه دکتری بهم گفته بود مثل دو تا چوب کج که بخوای راستش کنی.

فکر کنم استخون بچه  نرم هست و میتونه مقداری تغییر شکل بده باز نمیدونم دکتر بهتر میدونه

Keep your head up, movin’ on