بعله عزیزم
من اول مرغو با روغن و زعفرون کامل سرخ میکنم و بعد میزارم تو قابلمه 1 لیوان و نیم آب پرتقال طبیهی که خودم کشیدم میریزم توش و نصف لیوان آب میریزم بعد پیاز داغ و زد چوبه و بعد زعفرون دم کشیده و کمی نمک اضافه میکنم و میزارم کم کم بپزه مزش خیلی خوبه من اکثرا مرغو اینجوری درست میکنم طعمش خیلی خوبه تو دستورش فلفل سیا و ربع نداره ولی سلیقه ای من نصف قاشق غذا خوری ربع و کمی فلفل سیا ه بهش اضافه میکنم
تو دستورش سرخ کردنش با کره انجام میشه ولی من مزه کررو دوست ندارم
حتما درست کن خیلی خوشمزه میشه
اعتماد مثل کاغــذه … که اگه مچاله شد ،
هر چقدر هم صافش کنى محاله به حالت اولــش برگرده