2789

میگن زن حامله شنبلیله بخوره بچه اش پر مو میشه..

من خوردم بچه ام کمرش  بدنش پر موهای مشکی..😁سرش کم پشت..😕دو سالش شد گفتم شاید بدنش بریزه و موهای سرش فرق کنه به مرور ولی نکرد😐

در حالی که هم خودم هم باباش بدنمون مو نداره موهای سرمونم بد نیست...بیکار بودم انگار به حرف زنای نی نی سایت گوش کردم😭😭

خرج لیزر تو بزرگیش رو دستمون گذاشتم فقط با این شنبلیله لعنتی..🤣🤣

من از یه نفر شنیده بودم شنبلیله رو بکوبی آبشو بزنی به موهات موخوره از بین میره😐چقدر بدبختی کشیدم بکوب بکوب یه ذره ابشو بگیر هیچ فایده نداشت ولی بعد از حموم بشدت موهامو نرم و لخت میکرد کیف میکردم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگن زن حامله شنبلیله بخوره بچه اش پر مو میشه.. من خوردم بچه ام کمرش  بدنش پر موهای مشکی..😁سر ...

منم خيلي شنيدم واسه خانوماي باردار ميگن اين حرفو از الان بهش برسيد تو فاميل ما هم يكي بچش كم مو بود رو سرش نخود و تخم مرغ ميزاشت الان 20 سالشه موهاش خرمنه 

من از یه نفر شنیده بودم شنبلیله رو بکوبی آبشو بزنی به موهات موخوره از بین میره😐چقدر بدبختی کشیدم بک ...

اخه اول بايد خيس كني بعد بچوشوني جوشوندش مثل زله ميشه اونو بزني رو سرت بمونه فك كنم اينجوري باشه نحوه استفادش

اخه اول بايد خيس كني بعد بچوشوني جوشوندش مثل زله ميشه اونو بزني رو سرت بمونه فك كنم اينجوري باشه نحو ...

پس من راهو اشتباه میرفتم😂ولی خب نرم میکنه موهارو 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
منم خيلي شنيدم واسه خانوماي باردار ميگن اين حرفو از الان بهش برسيد تو فاميل ما هم يكي بچش كم مو بود ...

هفته ای چندبار میذاشت رو سر بچش عزیزم ؟

چندساعت میموند ؟

چندسال ادامه داد ؟

خیلی برام مهم و ضروریه عزیزم اگر جواب بدی ممنونت میشم 

تخمشو زدی یا سبزی شنبلیله ؟ چندبار زدی ؟ چرا اثر نکرد اخه

نمیدونم چرا اثر نکرد اما من خود برگشو له کردم آبشو گرفتم میمالیدم انقدر نرم میکرد موهامو 

هفته ای چندبار میذاشت رو سر بچش عزیزم ؟ چندساعت میموند ؟ چندسال ادامه داد ؟ خیلی برام مهم و ضروری ...

من دقیق نمیدونم فقط شنیده بودم بچش موهاش کم پشت بوده بعد قبل حموم باباش براش نخود و تخم مرغ میزاشته رو سرش شنبلیله هم خوبه بد نیست ولی بوش زنندست خیلیم تاثیر نداره