2777
2789

دختر عموی من بعد ۸ سال،کاندوم،اولین اقدام

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال پیشگیری طبیعی میکنم میخوام بعد سه ماه اقدام کنم میخواستم ببینم واقعا میشه تو اولین اقدام باردار شد؟

بعضیا میگن بار اول نمیشه

🥰خدایا شکرت🥰

این سوال منم هست😍سه سال جلوگیری داشتم و این ماه اولین اقدامم بوده هنوز نمیدونم نتیجه چیه😅امروز موعدم بود که خداروشکر هنوز پری نشدم😅ان شاء ا.. همه منتظرا زود جواب بگیرن

سه سال جلوگیری طبیعی داشتیم. محصل بودم☺  بعدش بار اول باردار شدم. اونم با سه بار رابطه.. چون شوهرم سرباز بود.ماه بعدش ک دوباره اومدمرخصی  من تست زدم و مثبت شد

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان

چطور اين همه سال صبر ميكنين بچه نميخواين. هشت سال يا اوني كه گفت 13سال. 😐👏👏🤔

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
انشالا باردار باشی عزیرم

قربونت عزیزم شمام ان شاء ا.. زود جواب بگیری.به دلت بد راه نده من شنیدم کسایی که جلوگیری با قرص و آمپول میکردن ممکنه دیرباردار شن.شما و ما که جلوگیری طبیعی داشتیم اگه خدا بخواد ان شاء ا..دزود نتیجه میگیریم😍