2777
2789

سلام بچه ها من خیلی مشکل دارم تو زندگیم.یکی اینکه بخاطر محل کار شوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنم وافسردگی بعد زایمان فک میکنم گرفتم حس میکنم شوهرم درکم نمزکنه همش تو کارا ودعوا منو مقصر میدونه مثلا میگه ساعت خواب بچه رو تنظیم کن من هرکاری میکنم دخترم لحبازه به حرفم گوش نمیده صبح زود بیدارش کنم بازم شب ریر میخوابه مقاومت میکنه طوری که من ازکوره در میرم.الانم دخترمو بردم بخوابه که شب زود بخوابه وشوهرم از سرکار اومد حدود بکساعت ونیم من تو اتاق با بچه سر وکله زدم اخرم نخوابید تا عصبانی شدم به سوهرم گفتم یکبار دیگه گفتی ساعت 8 بیدارش کن خودت میدونی ناراحت شد رفت تو اتاق ناهارم کشیدم نخورد ومن کلی سر بچه داد وبیداد کردم لازم به ذکره که بگم داریم مشاوره میریم که طلاقمون عقب بیفته فعلا.چه کنم الان چطور برخورد کنم خیلی ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواید طلاق بگیرید ؟

وقتی بچه اوردین باید فکر بی خوابی یا اذیت شدنم میکردین‌!خب گناه اون چیه که خوابش نمیبره ؟بچه ها تا یه زمانی روزی دوبار میخوابن بعد میشه همون شب تا صبح !سعی کن کاکائو اینا ندی باهاشم زیاد بازی کن تا خسته بشه شب بخوابه وگرنه ظهر بخوابونی دیگه شب دیر میخوابه گناه داره بچه

سه سال

بچه های این دوره و زمونه خواب ندارن انگار منم دیشب ۱۲/۵شوهرمو بیدار کردم گوشی پسرمو گرفت تا  رفت خوابید نمیخوابید که بچتو صبح یکی دو ساعت ببر پارک بدو بدو کنه خسته بشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه های این سن همینن به شدت لجبااااز 

قشنگ با اعصابت بازی میکنن و تو کاری از دستت برنمیاد 

مگر اینکه بذاریش مهد اعصابت یه مقدار آروم بگیره

الانم ک کرونا و همه جا تعطیله

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎

عزیزم فعلا به طلاق فکر نکن.

صبر کن.تلاش کن.درسهای استاد شجاعی شاید از خیلی از مشاوره ها بیشتر کمکت کنه.

یه مدت گوش کن.

موضوع: ارتباط موفق و موضوع: سکوت و جدل.

خصوصا دومیش خیلی در روابط همسران موثره.

در ضمن هرچقدر میتونی به مادر و پدرت احسان کن که خیلی در خوشبختی موثره. 

امضام رو بخون 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
میخواید طلاق بگیرید ؟ وقتی بچه اوردین باید فکر بی خوابی یا اذیت شدنم میکردین‌!خب گناه اون چیه که خو ...

من میذاشتمش تا 12 بخوابه دیگه عصر نمیخوابوندمش ولی کلافه وعصبی میشه شدید بهانه میگیره ساعت کار شوهرمم 6 صبح تا دوظهره .من خودم نمیخوابم ظهرا بخاطر اینکه شوهرم بخوابه سر صدا نباشه دخترمو میخوابونم خیلی وقته دیگه خودمو فراموش کردم