2777
2789

قرص چی خوردی؟؟؟معمولا با کلومیفن میگن تا سه ماه باردار میشی، اگه نشدی باید داروتو عوض کنی. یا یک ماه نخوری، بعدش باز ادامه بدی سه ماه. چند روز دیگم صبر کن باز تست بزن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص چی خوردی؟؟؟معمولا با کلومیفن میگن تا سه ماه باردار میشی، اگه نشدی باید داروتو عوض کنی. یا یک ماه ...

کلومیفن خوردم از پنج پریود تا پنج روز 14 روز بعد هم آمپول hcg زدم دلم و کمرمم درد میکنه دو هفتس☹️

کلومیفن خوردم از پنج پریود تا پنج روز 14 روز بعد هم آمپول hcg زدم دلم و کمرمم درد میکنه دو هفتس☹️

برات دعا میکنم باردار باشی. ولی زیاد دل نبند. من ماه اولی ک این قرصو خوردم، کلا حالت بارداری داشتم. وقتی رپیود شدم، خیلی خورد تو ذوقم. برا همین میگم دل نبند، ولی ایشالا ک باشی

برات دعا میکنم باردار باشی. ولی زیاد دل نبند. من ماه اولی ک این قرصو خوردم، کلا حالت بارداری داشتم. ...

شما کی فهمیدی بارداری چجوری فهمیدی؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم قرص و آمپول استفاده کردین؟ 

شما کی فهمیدی بارداری چجوری فهمیدی؟  ببخشید زیاد سوال میپرسم قرص و آمپول استفاده کردین؟

اره،من مشکوک ب pco بودم، بخاطر همین دکتر کلومیفن بهم داد، از روز سوم پریودم میخوردم، ب مدت 5 روز. آمپول هم روز 15 قاعدگی میزدم. ماه سوم باردار شدم، ولی نموند برام. کلا من سابقه سقط مکرر دارم. 5 روز عقب انداخته بودم، تست میزدم هاله مینداخت. دیگه رفتم آزمایش خون، بتام 40 بود. ک دکتر گفت مشکوکه، چهل و هشت ساعت بعدش باز آزمایش دادم، دیدم اره دوبرابر شد، تا فهمیدم واقعا باردارم