2777
2789
عنوان

مولتی و آهن نوزاد

184 بازدید | 14 پست

بهترینش چیه؟

مولتی که هم همه ویتامین ها هم زینک داشته باشه سراغ دارین؟

خودم اهن لیپوزوفر و مولتی پدیا بست میدم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

به دخترم مولتی زیتوکید، که زینک هم داره؛ آهن سیدرال و فروزومال

زینک خالی هم یه مدت نئوزینک

به پسرم هم فعلا آدوکید میدم

الحاوی کلا خوبه ویتامین هاش! خوش طعم هم هست

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دخترم مولتی زیتوکید، که زینک هم داره؛ آهن سیدرال و فروزومال زینک خالی هم یه مدت نئوزینک به پسرم ...

آره مدتی ویتوکید میدادم مولتتی

آد هم آدوکید میدادم

ممنونم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
عزیزم منم آهن لیپوزوفر دادم ولی مولتی رو وی تان دام

ممنون عزیزم

ویتان چجوریه؟

قیمتش چجوریه؟

عزیزم منم آهن لیپوزوفر دادم ولی مولتی رو وی تان دام

چندوقتشه بچتون؟

دندوناشو که سیاه نکرد لیپوزوفر؟

چقدر میدادین؟

نمیدونم یادم رفته قیمتش چند بود من پسرم چون نرمی هنجره داشت نتونست یک ماه اول شیر بخوره با قطره چکان ...

ممنون عزیزم لطف کردی

نه دندون هاش اصلا سیاه نشد پسرم الان دوسال و هشت ماه داره دقیق یادم نیست فکر کنم ۲/۵ سی سی میدادم به ...

ممنونم گلم

خداروشکر 

آره مدتی ویتوکید میدادم مولتتی آد هم آدوکید میدادم ممنونم

خواهش میکنم❤

زیتوکید اگه بخورن بهتره ، تو اشتها خیلی تاثیر داره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خواهش میکنم❤ زیتوکید اگه بخورن بهتره ، تو اشتها خیلی تاثیر داره

فدات چشم امتحان نیکنم

فدات چشم امتحان نیکنم

😘🥰