2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پول جور کردم شوهرم و راضی کردم حالا دکتر پیدا نمیکنم 🙁

شوهر من میگه بینیت خوبه احتیاج به عمل نداره من تو رو همینجوری دیدم و پسندیدم و ازین چرت و پرتا... منم ۲ تا زایمان داشتم حس میکنم بینیم کش اومده بزرگ شده دوس دارم عمل کنم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر بخشایی کارش عالیه طبیعی و خوش فرم عمل میکنه

یکی از همکلاسی های دانشگام پیش بخشایی عمل کرده بود میگفت سرسره درست میکنه از دماغ! نمیدونم منظورش چی بود ولی راضی نبود از عملش

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من میگه بینیت خوبه احتیاج به عمل نداره من تو رو همینجوری دیدم و پسندیدم و ازین چرت و پرتا... من ...

اینا شگردشونه که پول ندن. شوهر منم همینارو میگفت و هنوزم میگه اما من واقعا متنفرم از بینیم و به سختی پولشو جور کردم

بخشایی تو نی نی سایت خیلی ناراضی داشته عزیزم.من نیمه فانتزی میخوام 

آها خوب نظرسنجیا هم خیلی خوبه میتونین از روی نظرات کاربرا تصمیم بگیرین

من دو تا از همکارام بعد کلی تحقیق پیش بخشایی عمل کردن به شدت راضی بودن برای همین گفتم گلم 

پس شما فعلا بگردین ببینین کدوم دکتر میزان رضایت ارباب رجوعاش بیشتر از بقیه بوده که خدای نکرده پشیمون نشین عزیزم

یکی از همکلاسی های دانشگام پیش بخشایی عمل کرده بود میگفت سرسره درست میکنه از دماغ! نمیدونم منظورش چی ...

اره عزیزم ناراضی زیاد داره من کارای ناصری صدر رو دوس دارم اما گرونه