2777
2789
عنوان

کمک های پدرانه بابای مهربونم 😫

204 بازدید | 17 پست

درآمد شوهرم در حد خورد و خوراک پوشاک و کرایه خونه هست..چیزی هم پس انداز بشه برا روز مبادامونه ... یعنی گوشی جدید و اینطور چیزا میره تو لیست چیزای اضافه

حالا بابام سر شب زنگ زده میگه بیا برات گوشی میخرم..چون بیشتر وقتا از نظر خورد و خوراک هم کمکمون میکنه دوس ندارم بیشتر از این زحمتش بدم

از طرفی هم گوشیم مدلش پایینه

بنظرتون قبول کنم برام بخره؟

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی از خواهرام شوهرش خیلی بیخیاله خیلی با سه تا بچه مامان بابام خیلی کمکش میکنن غصشم میخورن حیف ک سه تا بچه داره بچه هاش گناه دارن وگرنه طلاقش میدادیم چون خیلی داره اذیت میشه حتی الانم ک زمستونه خونشو گاز کشی نکرد

نه شوهرت پررو میشه

😂😂پررو ک شده جلو من....ولی جلو بابام اینا مثل موش مظلوم نمایی میکنه

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

خدا پدر منو و پدر شمارو و همچنین همه پدرهای مهربونو سالمو سلامت و سربلند برامون تا زنده ایم نگه داره خدا بهشون عزت و افتخار بده و همیشه هم سربلند باشن جلو زن و بچه شون

منم یکی از خواهرام شوهرش خیلی بیخیاله خیلی با سه تا بچه مامان بابام خیلی کمکش میکنن غصشم میخورن حیف ...

الهی بگردم...خدا براش درست کنه..دوروبر منم یک مرد بی مسئولیت هست خیلی بده ...خدا قسمت هیشکی نکنه