2777
2789
عنوان

هر کی خرگوش داره بیاد سوال دارم

472 بازدید | 18 پست

سوال بچها.من یدونه خرگوش گرفتم.بچس.به گفته فروشنده دو ماهشه اصلا خرابکاری نمیکنه(پی پی).

میترسم ی وخ دور از چشمم خرابکاری کنه نفهمم، و اصلا خوشم نمیاد تو خونه این کارو کنه.از طرفی هم دوسش دارم نمی‌خوام ردش کنم بره.از طرفی هم حساسم ک رو فرش و تو خونه خرابکاری کنه😕همش هم نمیشه تو قفس نگهش دارم حداقل روزی سه ساعت باید تو خونه آزادانه بگرده.کسی راه حلی چیزی داره؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

منم دوتا داشتم خیلی کثیف بازی بود فروختم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزه؟ شاید عادت به محیط نکرده

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

من خرگوش داشتم 

اوایل که بچن خرابکاری ندارن خیلییی کمه

ولی وقتی بزرگ بشن ببخشید ولی فقط راه میرن و میرینن🤣

اینطوریم نیستن که برن تو خاک برینن آموزشش نمیشه داد آخرش هرجا شد کارشونو میکنن

دو روز کامل نشده هنوز از وقتی خریدمش

خب همونه کوچولوم هست 

همسایه ما خرگوشش خودش میرفت تو دستشویی کارشو میکرد میومد بیرون 😄

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

این تاپیک رو کامل بخون اگه سوالی داشتی بازم بپرس 

بعد محاله خرگوشت دوروز دستشویی  نکرده باشه از عادت نداشتن به محیط نهایت یک روز نگه میدارن 

اون بچه ی زرنگ یه جا کارشو کرده که ندیدی☹️😂

غذا برگ یونجه خشک میدی دیگه؟