2777
2789
عنوان

پریود کوفتی

184 بازدید | 17 پست

بچه ها پریودم خیلی اعصابم خرده باید تمرکز کنم کار دارم نمیتونم😥😥 چیکار کنم کمی آروم بشم؟ آنقدر از صبح دعوا کردم حالم از خودم بهم میخوره اههههه😡😡😤😤😤

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

واقعا بده منم سه روز قبلش همینم عین سامورائیا اماده جنگم 

بدیش از وقتی ک مادر،شدم بیشتررب چشم میاد تا مرز،جنون میرم برا اینکه خودمو کنترل کنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
واقعا بده منم سه روز قبلش همینم عین سامورائیا اماده جنگم  بدیش از وقتی ک مادر،شدم بیشتررب چشم ...

به خدا میخوام خودمو کتک بزنم وای چیکار کنم آخه کاش یه جایی بود میتونستم برم جیغ بکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا میخوام خودمو کتک بزنم وای چیکار کنم آخه کاش یه جایی بود میتونستم برم جیغ بکشم

من مثل دیونه ها اونقد گیر میدم ب شوهرم بیچاره خودش میدونه شرایطمو هیچی نمیگه ولی واقعا خودم خجالت میکشم دست خودمم نیست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
یه گل گاوزبان دم کن یا آرامبخش بخور 

گل گاو زبان نداریم سیتالوپرام و پروپرانولول چند تا خوردم اثر نمیذاره ای خدا اینا چه روزایی آخه از صبح با هر کس که باهام حرف زده دعوا کردم

من مثل دیونه ها اونقد گیر میدم ب شوهرم بیچاره خودش میدونه شرایطمو هیچی نمیگه ولی واقعا خودم خجالت می ...

من مجردم ولی واقعا همین که خانوادم تحملم میکنن خودش خیلیه از یه طرف درد از یه طرف افسردگی 😪😪

گل گاو زبان نداریم سیتالوپرام و پروپرانولول چند تا خوردم اثر نمیذاره ای خدا اینا چه روزایی آخه از صب ...

اینا اصلا اثر نداره من همچی امتحان کردم بازم بیفایدس فقط ب شوهرم گفتم خودش صدبرابر مراعات نیکنه مجبوررشدم یچیزایی ب پسرمم بگم تا درک کنه 

اگر همیشه اینجوری میشی از سه روز قبل پریودت مرزنجوش بخوری خیلی خوبه 

همیشه اینجوریم باشه مرسی گلم

اینا اصلا اثر نداره من همچی امتحان کردم بازم بیفایدس فقط ب شوهرم گفتم خودش صدبرابر مراعات نیکنه مجبو ...

ای وای چی گفتی بهشون

ای وای چی گفتی بهشون

گفتم ماهی یبار مامانا دلشون درد میگیره حالشون خوب نیست باید بیشتر مراقبشون باشیم ی پد نوار بهداشتیم نشون دادم ک کلا قضیه ناموسب شد اون پد😅

گفتم ماهی یبار مامانا دلشون درد میگیره حالشون خوب نیست باید بیشتر مراقبشون باشیم ی پد نوار بهداشتیم ...

ای جان😍😍 چند سالشه؟

ای جان😍😍 چند سالشه؟

۴سالس

وقتی پد بهش نشون دادم گفتم برا چیه فقط برا مامانس راز منو حودشه رفت از کشوی باباش ی کاندوم اورد گف اینم مامال باباهس پس😁😂 اینجا بود ک کرونا ب دادم رسید گفتم نهههه مامانی اینا پد الکل برا مواقع ضروری😂😂