0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 عنوان پریود کوفتی 184 بازدید | 17 پست بچه ها پریودم خیلی اعصابم خرده باید تمرکز کنم کار دارم نمیتونم😥😥 چیکار کنم کمی آروم بشم؟ آنقدر از صبح دعوا کردم حالم از خودم بهم میخوره اههههه😡😡😤😤😤 من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴 1400/09/05 | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24285 واقعا بده منم سه روز قبلش همینم عین سامورائیا اماده جنگم بدیش از وقتی ک مادر،شدم بیشتررب چشم میاد تا مرز،جنون میرم برا اینکه خودمو کنترل کنم مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 واقعا بده منم سه روز قبلش همینم عین سامورائیا اماده جنگم بدیش از وقتی ک مادر،شدم بیشتررب چشم ... به خدا میخوام خودمو کتک بزنم وای چیکار کنم آخه کاش یه جایی بود میتونستم برم جیغ بکشم من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24285 به خدا میخوام خودمو کتک بزنم وای چیکار کنم آخه کاش یه جایی بود میتونستم برم جیغ بکشم من مثل دیونه ها اونقد گیر میدم ب شوهرم بیچاره خودش میدونه شرایطمو هیچی نمیگه ولی واقعا خودم خجالت میکشم دست خودمم نیست مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 یه گل گاوزبان دم کن یا آرامبخش بخور گل گاو زبان نداریم سیتالوپرام و پروپرانولول چند تا خوردم اثر نمیذاره ای خدا اینا چه روزایی آخه از صبح با هر کس که باهام حرف زده دعوا کردم من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 من مثل دیونه ها اونقد گیر میدم ب شوهرم بیچاره خودش میدونه شرایطمو هیچی نمیگه ولی واقعا خودم خجالت می ... من مجردم ولی واقعا همین که خانوادم تحملم میکنن خودش خیلیه از یه طرف درد از یه طرف افسردگی 😪😪 من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
ماهریزه عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 191 اگر همیشه اینجوری میشی از سه روز قبل پریودت مرزنجوش بخوری خیلی خوبه
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24285 گل گاو زبان نداریم سیتالوپرام و پروپرانولول چند تا خوردم اثر نمیذاره ای خدا اینا چه روزایی آخه از صب ... اینا اصلا اثر نداره من همچی امتحان کردم بازم بیفایدس فقط ب شوهرم گفتم خودش صدبرابر مراعات نیکنه مجبوررشدم یچیزایی ب پسرمم بگم تا درک کنه مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ماهریزه عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 191 عصبانیت رو یجوری خالی کن مثلا مشت زدن به یه بالش،، اگر میتونی برو پیاده روی کن یه آهنگ شاد بذار برقص
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 اگر همیشه اینجوری میشی از سه روز قبل پریودت مرزنجوش بخوری خیلی خوبه همیشه اینجوریم باشه مرسی گلم من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 اینا اصلا اثر نداره من همچی امتحان کردم بازم بیفایدس فقط ب شوهرم گفتم خودش صدبرابر مراعات نیکنه مجبو ... ای وای چی گفتی بهشون من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24285 ای وای چی گفتی بهشون گفتم ماهی یبار مامانا دلشون درد میگیره حالشون خوب نیست باید بیشتر مراقبشون باشیم ی پد نوار بهداشتیم نشون دادم ک کلا قضیه ناموسب شد اون پد😅 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
0004_aysoo مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 687 گفتم ماهی یبار مامانا دلشون درد میگیره حالشون خوب نیست باید بیشتر مراقبشون باشیم ی پد نوار بهداشتیم ... ای جان😍😍 چند سالشه؟ من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24285 ای جان😍😍 چند سالشه؟ ۴سالسوقتی پد بهش نشون دادم گفتم برا چیه فقط برا مامانس راز منو حودشه رفت از کشوی باباش ی کاندوم اورد گف اینم مامال باباهس پس😁😂 اینجا بود ک کرونا ب دادم رسید گفتم نهههه مامانی اینا پد الکل برا مواقع ضروری😂😂 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.