2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی درمان داره  فقط مرگ درمان نداره

پس چرا میگن خوب شدنی در کار نیست...چرا میگن تو درمان باید کورتون خورده بشه...چرا دکتر به ما گفته یک ماه داروی باکلوفن و دیکلوفناک بخوره بعد آزمایش بده و بعد بره سراغ داروهای بیولوژی

علایمتون چیه عزیزم جاری من دارن، زیر نظر پزشکن

گفتن مشکوک به روماتیسم ستون فقرات،گردن و کمر درگیره

قبلا فقط کمر بود

الان بیشتر گردنه،گاها کمر هم درد میگیره

گردن سفت و داغ میشه از درون،احساس خشکی

پس چرا میگن خوب شدنی در کار نیست...چرا میگن تو درمان باید کورتون خورده بشه...چرا دکتر به ما گفته یک ...

تو طب شیمیایی درمان نداره

برو پیش دکتر خیراندیش امکان نداره درمان نشی طب سنتیه

ی سوره ی کوثر مهمونم میکنی دختردارشم؟انشااله توهم عاقبت بخیر بشی😍
چند سالشونه؟میدونید چه داروهایی میخورن؟؟ انقد غصه خوردم فکر کنم نابود میشم تا چند وقت دیگه...

۴۰سالشه نمیدونم داروهاش چیه

ی سوره ی کوثر مهمونم میکنی دختردارشم؟انشااله توهم عاقبت بخیر بشی😍
تو طب شیمیایی درمان نداره برو پیش دکتر خیراندیش امکان نداره درمان نشی طب سنتیه

بخدا خسته شدم،یه تعداد میگن برو پیشه طب سنتی،یه تعدا میگن اصلا به طب سنتی اعتنا نکن برو پیشه پزشک و تحت درمان باش

پیشه دکتر اسلامی پرونده داره،گفته دی ماه آزمایش بده که داروهای بیولوژی برات شروع کنم...

نگران نباش زودی حالت خوب میشه عزیزم

خودم ندارم عزیزم،دوستم که قرار بود باهم ازدواج کنیم دچارش شده

بچه ها منو همکارم باهم تو رابطه ایم..ایشون متاسفانه دچار روماتیسم شده و یه هفتس اینو متوجه شدیم...چند ماهی بود درد میکشید از تابستون تا الان ولی دکتری متوجه نمیشد این درد از چیه و در نهایت تشخیص روماتیسم داده شد...

بچه ها دوسش دارم..نمیدونم باید چیکار کنم...

خیلیا میگن این رابطه اشتباهه و البته خیلیا هم میگن پیشش بمون..