2777
2789
عنوان

چرا نت ما وصل نمیشه؟؟؟

242 بازدید | 40 پست

واقعا تا کی این وضع ادامه داره؟؟؟حتی گوگلم نمیاد،خسته شدیم از این وضع،اینجا ک خبری نیس چرا باید دو روز قطع بشه؟؟؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهواز؟

نمیدونم چی بگم

هرچی بشه میان نت خوزستانو قطع میکنن

تازشم چیزی نشده این چندروز😑🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

اخه الان ی چیزم بگیم تعلیق میشیم میترسن خبر کارایی ک با مردم میکنن ب گوش اون ور آبیا برسه

میگم دیروز گوجه خریدم کیلو ۱۷ مگه قرار نبود همه چیز ارزون بشه بدتر شد که

خداروشکر رای ندادم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

اخه الان ی چیزم بگیم تعلیق میشیم میترسن خبر کارایی ک با مردم میکنن ب گوش اون ور آبیا برسه میگم دیرو ...

من خریدم ۱۸😑

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

شنیدم اصفهان قیامت بوده

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...