2777
2789

از دو سانت تا زایمانتون چقدر طول کشید؟؟؟🥰 چیکارا کردین تا فول شد؟🙂

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی

حموم ابگرم 😁دوش سیار داری بزار رو اب گرم روبه داغ بگیر رو کمرت

رابطه🙃

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

از دوسانت تا فول ۶ ساعت طول کشید.دوش گرفتم و راه رفتم.وقتی بستریم کردن ۶ سانت بودم یه آمپولی زد تو دستم فوری فول شدم و زایمان کردم.یعنی کل درد زایمان از اول تا بدنیا اومدنش ۱۲ ساعت شد

من 2سانت ونیم با بودم دیگه بستری شدم آمپول فشار زدم  ازساعت سه بعدازظهربستری شدم ساعت ده دقیقه به ده شب دخترم به دنیااومد

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من کل زایمانام‌ ۲ تا ۲/۵ ساعت طول میکشید پیاده روی،ورزش،دمنوش و محلول باز کننده رحم فراموش نشه

محلولش چیه؟

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
بچه ی دوم زودتر ب دنیا میاد یا فرقی نداره? اخه من سر بچه اولم ١٢ ساعت درد کشیدم

دومی زودتره