تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 عنوان کسی نیست به نیابت ازم یاسین بخونه 85 بازدید | 20 پست پریودم نمیتونم بخونم کسی هست برام بخونه پاک شدم منم براش میخونم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸 1400/09/05 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 چند تا عزیزم دوتا اگه امکانش هست برام بخون پاک شدم منم برای شما میخونم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 میخای امشب و برات میخونم اسمت چیه آره عزیزم اگه بتونی که عالیه خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
دخترالبالو عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2163 دوتا اگه امکانش هست برام بخون پاک شدم منم برای شما میخونم امشب دو تا یا امشب با فردا شبقوربونت برم فقط برام دعا کن بچه دار بشم
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 امشب دو تا یا امشب با فردا شب قوربونت برم فقط برام دعا کن بچه دار بشم آره همین امشب دوتا اسمم مژگان عزیزم اگه برات زحمتی نیست یکی رو هدیه کن به ارواح پاک فاطمه زهرا اون یکی رو هم هدیه به ابا عبدالله خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
dianaaaaiiii عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 1907 سوره یاسین مشکلی نداره خوندنش تو پریودی هم میتونی بخونی
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 امشب دو تا یا امشب با فردا شب قوربونت برم فقط برام دعا کن بچه دار بشم بگو به نیت حل مشکل مژگان 🥺 خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 سوره یاسین مشکلی نداره خوندنش تو پریودی هم میتونی بخونی آخه میگن فقط هفت آیه میشه خوند و بقیه کراهت خیلی شدید داره که نخوندنش بهتره خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
dianaaaaiiii عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 1907 آخه میگن فقط هفت آیه میشه خوند و بقیه کراهت خیلی شدید داره که نخوندنش بهتره نه چنین چیزی نیست. پرسیدم من گفتن میشه خوند. فقط ایات سجده دارو نباید خوند
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 من یکیش میخونم بخونید عزیزم منم پاک شدم برای شما میخونم اسمم مژگان خوندین هدیه کنید به ارواح پاک فاطمه زهرا به نیت حل مشکلم خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
تنهاترین_74 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1498 نه چنین چیزی نیست. پرسیدم من گفتن میشه خوند. فقط ایات سجده دارو نباید خوند از روحانی پرسیدین خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
dianaaaaiiii عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 1907 از روحانی پرسیدین از مرجع تقلید خودم مکارم پرسیدم. توی گوگل هم سرچ کنی میاد که خوندن قران در این ایام اشکالی نداره. فقط ایات سجده دار نباید خونده بشه.