2777
2789
عنوان

پیشنهاد اسم پسر

632 بازدید | 36 پست

سلام به دوستان خوبم.

لطفا پیشنهاد اسم پسر بدید که به دلسا و دلنیا بیاد.

ممنون از همراهیتون

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

دایان،دیار،دارا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارا

دیاکو

دانیال

دایان

دیار نمیدونم پسره یا دختر .شایدم مشترک

دنا 

دانا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
سلام عزیزم من دخترم باید انژیو بشه خواهشا میشه به سوالام جواب بدین؟🥺

سلام عزیزم. بفرمائید تا جایی که در توانم باشه پاسخگو هستم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

ماکان

حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جان یارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛