2777
2789
عنوان

چجوری اخلاق بد شوهرتونو عوض کردید

138 بازدید | 8 پست

چنتا اخلاق مزخرف داره چجوری درستش کنم خیلی پرو شده فکر میکنه برا هرچیزی باید عصبی بشه و فوش بده یا بگه میزنمت چیکار کنم اخلاقش خوب شه خیلی ام بد قوله رو مخمه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
منم میخام بدونم. لایک.

مشکلت چیه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باصبر و شکیبایی و اعتمادبنفس و قدرت بیان قوی.باید بتونی باحرفهات قانعش کنی و اینکه صبور باشی و اینکه بتونی تو چشماش نگاه کنی و صبور و محکم و بااعتمادبنفس درمورد درست و غلط ها صحبت کنی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین همیشه دفه اول اگه برخورد جدی بکنی درست میشه وگر نه پرو تر میشن گاهی دلم میخاد برگردم به روزای اول خیلی الان خسته شدم

ببین همیشه دفه اول اگه برخورد جدی بکنی درست میشه وگر نه پرو تر میشن گاهی دلم میخاد برگردم به روزای ا ...

اول از همه خودت باید درست باشی تا حرفتو قبول کنه.مثلا اگر فحش میده برخورد کنی برنگرده بگه اگر بده خودت چرا فحش میدی؟سیاست داشتن هم خیلی مهمه.قدرت تجزیه تحلیل هم مهمه.

شوهرمن کمی بددهن بود.بهش میگفتم همسرممممم☺من از تو بیشترازاینا توقع دارما!!!از شخصیت تو بعیده اینطور حرف زدن.تو که انقد خوبی!انقد ماهی حیف نیست دهنتو بااین حرفها کثیف کنی؟واقعا موثر بود

یااینکه بدقولی میکرد میگفتم  ببین بیا به عواقب بد قولیت فکر کنیم.تحلیلش کنیم.تو ۱۵ دقیقه دیر اومدی ما ۱۵ دقیقه دیر رفتیم و مغازه دار منتظر ما نموند و تعطیل کرد رفت.درنتیجه ما نتونستیم فلان چیزو به قیمت مناسب بخریم و ۵۰تومن گرونتر خریدیم.یعنی ما هم پیش طرف مقابل خراب شدیم هم ۵۰ تومن از جیبمون جریمه دادیم.همش بخاطر ۱۵ دقیقه دیر حرکت کردن تو.یعنی باید بتونی متوجه عواقب کارهاش کنی

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اول از همه خودت باید درست باشی تا حرفتو قبول کنه.مثلا اگر فحش میده برخورد کنی برنگرده بگه اگر بده خو ...

خوب بود مرسی وای من به حدی عصبی میشم مثله خودش میشم 😑

خوب بود مرسی وای من به حدی عصبی میشم مثله خودش میشم 😑

خواهش میکنم.

اینجوری فایدش چیه؟باید جوری باشی که بتونی روش تاثیر بذاری.

من خیلی صبورم.باآرامش باهاش صحیت میکنم.قشنگ متوجه اشتباهاتش میشه