2777
2789

دارم به این فک میکنم از وقتی که یه سری آدم به ظاهر دوست و فامیل و دریک کلام آدم سمی (دروغگو ، نمک نشناس ، خودخواه ، و...) رو کنار گذاشتم چقدر حال دلم خوبه و الان یه سری آدم دورو برم مونده انگشت شمار اما دوست داشتنی و حال خوب کن :) بعضی وقتا باید نگاه کرد دید دورو برمون رو کیا احاطه کردن خیلیارو باید کنار گذاشت 😀 تجربه من از حذف آدم های زندگیم این بود که با حذفشون هم کیفیت زندگیم بالا رفت و آرامش بیشتری دارم و هم راه برای آدمای جدید باز شد.

شمام اگه خواستین تجربه تون رو بگین بخونم 🌸

روبه رشدم 🌱

حذف کردم با سختی با غم ولی با رفتنشون بهتر زندگی کردم 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه اوقد توی سه شب گریه کردم ک بیمارستان بستری شدم:)

میدونی خب؟اون یه ادمی بود ک همه دوستام خانوادم میگفتن نه بدرد نمیخوره من گفتم درستش میکنم:)

ولی...

کل بدنش تتو بود 

هر روز دعوا میکرد 

بخاطر من خوب شد 

کل دخترای زندگیش حذف کرد  

دیگ دعوا نمیکرد

خلاف کنار گذاشت 

پیراهن آستین بلند میپوشید تتوش معلوم نباشه 

جلو همه گفته بود رل دارم 

ی کاری کرد قشنگ دیوونش شم 

بعدم یهو رفت گفت من بدردت نمیخورم و رفت:)

داشتم میمردم التماس میکردم برگرده رفت 

ی ماه بعد. تو بیوی اینستاش اسم ی دختری رو زد 

خورد شدم شکستم 

ولی حذفش کزدم 

دوماه پیش برگشت فقط قهوه ایش کردم و ی حوری حرفیدم رفت برا همیشه :)

👊🏻سخت بود رفیق ولی قابل انجام 

اما هنوز ک هنوزه دلم براش تنگ میشه

یادمه اوقد توی سه شب گریه کردم ک بیمارستان بستری شدم:) میدونی خب؟اون یه ادمی بود ک همه دوستام خانوا ...

الهی بگردم 😢 بهترین کارو کردی هیچوقت نباید گذاشت اونیکع رفته برگرده ! قوی هستیم واقعا 🤙

روبه رشدم 🌱
بسپارش به خدا 

دلم نمیاد نفرینش کنم 

چن شب پیش خوابش رو دیدم داره گریه میکنه 

سریع بیدار شدم زنگ زدم ب داداشش گفتم چیزی شده 

گفت تصادف کرده ته دلم ریخت ایقد زار زدم ک نگو:)

خیلی خرم دیگه ..

مامانش فوت کرده بود بهم میگفت مادرم 

دلم نمیاد نفرینش کنم  چن شب پیش خوابش رو دیدم داره گریه میکنه  سریع بیدار شدم زنگ زدم ب ...

عزیززززم😢 ولی هیچی نمیارزع به به خطر انداختن روح و روانت 

روبه رشدم 🌱