2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منو همکارم یکساله باهم تو دوران آشنایی و دوستی هستیم...ایشون قصدشون از اول ازدواج بوده...با همه سختی و خدشیاش یکسال گذشت و تو این یکسال اتفاقای زیادی افتاد....

این اواخر متاسفانه متوجه شدیم که دوستم به روماتیسم مبتلا شده...روماتیسمasیا همون ستون فقرات،تحت نظر پزشکه...

قرار بود خودشو جمع و جور کنه و تا عید امسال بیان برای نامزدی و اینا که این مشکلات پیش اومد

برا منم مشاوره بدید....اگه بدونید خاسگارتون قبلا رابطه جنسی نامشروع داشته و احتمال بدید ممکنه هنوزم ...

نه

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/

اوایل دوستی میگفت صبر کن بحاطرم من خودمو جمع و جور میکنم که وقتی بیام خانوادت مخالفت نکنن،وضع مالی پدرش نسبتا خوبه ولی نمیدونم چرا نمیره پیشه پدرش کار کنه...بنظدم اگه بره پیش پدرش با این وضعیت بیماری هم که براش پیش اومده شاید بهتر بشه اوضاع...ولی متاسفانه نمیره میگه اخلاقم با اخلاق بابام جور در نمیاد

برا منم مشاوره بدید....اگه بدونید خاسگارتون قبلا رابطه جنسی نامشروع داشته و احتمال بدید ممکنه هنوزم ...

معلومه ک ن

جدا از این ک ممکنه هنوز دوسش داشته باشه رابطه ی جنسی چیز ساده ای نیس ک ب راحتی آدم باهاش کنار بیاد

حالا اینا بماند....صاحب کارم از ارتباط ما باخبره...اصلا خودشم واسه آشنایی ما پیشقدم شد،اما اینروزا که فهمیده دوست من روماتیسم گرفته همش میخواد کاری کنه ما جدا شیم...منو مقصر بیماری ایشون میدونن...میگن انقد با شما بوده استرس داشته اینجوری شده😞حرفاشون خیلی دلمو شکسته...اونشب نشیته پای دوستم گفته جدا شید از هم،تو اونو بدبخت میکنی،زندگی شما دوتا خوب نمیشه،اخلاقتون باهم فرق میکنه...اخه من اونو از رفیقای بد و مشروبات الکی منع کرده بودم،میگن اون همه رو یهو گذاشت کنار فشار روحی بهش اومده و حالش اینجوری شده و....من یه مدت خیلی عذاب وجدان داشتم و خودمو مقصر میدونستم...بعد چند شب پیش زنگ زد به من حالش اصلا خوب نبود،میگف من تورو بدبخت میکنم،چرا میخوای به پای من بزاری زندگیت و خراب کنی،من مریضم و اینحرفا...استرس واقعا براش خوب نیست،این صاحبکارم با اون حرفاش چقد به ایشون حال خرابی داده...هی میگم اخه خدایا اینا منو مقصر میدونن بعد هرروز خودشون اعصاب ایشونو خراب میکنن....

میگفت هرکاری میکنم نمیتونم خودمو بکشم بالا...اخه چجوری زندگی تورو بسازم...

.

.

.

اخر حرفش گفت میتونی تا یکی دوسال دیگه به پای من بمونی..من خودمو جم و جور کنم کارم صددرصدی اوکی شه 

منم گفتم نه...گفتم رو چه حسابی دوسال دیگه بمونم...اخه شرایط زندگیم این اجازه رو نمیده بخوام دوسال دیگم دوست باشم با ایشون...

من دوسش دارم اونم دوستم داره...

اما اصلا رعایت حال خودشو نمیکنه...استرس و عصبانیت واسش سمه...روماتیسمشو شدید تر میکنه...

من نمیتونم به خانوادم بگم که روماتیسم داره...