2777
2789
عنوان

خدایا💔💫😔.....

126 بازدید | 11 پست

چرا ما رو نمیبینی 😔 زندگی  از یه طرف فشار میاره چرا 😔😭

مامان دوستم ،دوستمو اذیت میکنه و گوشیشو بهش نمیده😖😔 آخه اون بدبخت ک کاری نمیکنه 😖 برامون دعا کنید لطفا ک زندگیم دوستم خوب بشه و منوعشقمم بهم برسیم و همه عاشقا بهم برسن🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏

شما بگین ،درد دل کنیم💔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما لحظه به لحظه داریم حیاتمون رو از خداوند میگیریم.

این چه سوالیه گلم.خدا از خود ما به خودمون نزدیک تره.

ان شاءالله مشکل دوستت حل بشه.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم ما لحظه به لحظه داریم حیاتمون رو از خداوند میگیریم. این چه سوالیه گلم.خدا از خود ما به خودمون ...

هههعی میدونم خدا نزدیگه ولی مشکلات کاری میکنه خسته بشیم از زندگی 😔

هههعی میدونم خدا نزدیگه ولی مشکلات کاری میکنه خسته بشیم از زندگی 😔

میفهمم عزیزم.

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

خیییلی مفاهیم زیبا و کاربردی داره که تو مشکلات کمکمون میکنه.

امضام رو بخون 😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
میفهمم عزیزم. عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.&nb ...

مرسی عزیز دلم ممنون چشم حتما  عضو میشم😍

مرسی عزیز دلم ممنون چشم حتما  عضو میشم😍

خخواهش میکنم گلم 😊