2777
2789
عنوان

اتاق زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2435 بازدید | 45 پست

مبارک باشه عزیزم منو خیلی دعا کن فاطمه ام دعا کن مشکلمون حل شه بعدش بچه دار شیم خدا خیرت بده

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما همراهتون کی بود ؟ازش راضی بودید؟چقد هزینه گرفت ازتون؟اونجا اذیت نشدید ؟کلا میشه یه توضیحی بهم بدید یکمی استرس دارم چون زایمان اولم رو بیمارستان دولتی بودم خیلی اذیتم کردن تصمیم گرفتم این دفعه برم خصوصی که کمتر اذیت بشم

ماما همراهتون کی بود ؟ازش راضی بودید؟چقد هزینه گرفت ازتون؟اونجا اذیت نشدید ؟کلا میشه یه توضیحی بهم ب ...

خانم جساس ۵۰۰ گرفت

بیمارستانم بیمه تکمیلی داشتم ۲ و نیم

خوب بود ماماهاشم خوش اخلاق بودن

نگران نباس

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خانم جساس ۵۰۰ گرفت بیمارستانم بیمه تکمیلی داشتم ۲ و نیم خوب بود ماماهاشم خوش اخلاق بودن نگران نبا ...

خداروشکر که راضی بودید من هرچی به زایمان فکر میکنم استرس اینو دارم که اونجا اذیتم کنن😔😔😔

بعد اونجا اتاق درد و زایمانتون چجور بود فقط خودتون تنها بودید؟؟ میتونستید ورزش هم بکنید؟

بله عزیزم تنها بودم برای بعدشم اتاق خصوصی گرفتم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...