2777
2789
عنوان

باردار ها و اونایی که میترسن نیان

305 بازدید | 37 پست

من همیشه میترسم تنها بمونم خونه چون حس میکنم همش کسی تو خونه س 

امروز خونه تنها بودم صدای زنگ گوشی  بابام‌ دقیقا نزدیک من اومد فک کردم جا گذاشته تا اینکه شب یادم‌افتاد بهش گفتم گوشیت زنگ خورد خونه نبودی

گف اون گوشی سیم کارت نداره عوضش کردم(من دوهفته مسافرت بودم)

انقدر ترسیده بود نشستم گریه کردم یکم‌اروم که شدم 

تو حال خودم بودم چاقو رو بشقاب تکون خورد صدای کشیده شدنشو رو بشقاب شنیدم 

خواهرمو بیدار کردم داشتم سکته میکردم‌

به خدا قسم توهم نیست مطمئنم واقعیه 

نمیدونم چیکار کنم اگه یه بار دیگه چیزی بشه سکته میکنم

قرآن بخون گلم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن بخون گلم

آره گلم خیلی تاثیر داره

اسپند هم دود کن اون خونه ای که دود شه این چیزا نمیاد ❤

میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی کرونا یه صلوات بفرستی؟🥺🥰                                                                                           اللّهمَّ صَل عَلے مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل ْفرَجَهُم🤲🏻
خوندم😭قبل صدای چاقو خوندم

نترس عزیزم   شاید زیادی میترسی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

عزیزم ب اینچیزا فکر نکن در کل تاریخ بشریت جن نتونسته بلایی سر انسان بیاره همش از ترس خودمون . منم ی خانومی چندشب پیش از جن گفت از شدت ترس شب بختک گرفتم انقد داد و بیداد کردم تو خواب😐😂ذکر نام خداوند کن همیشه جلوی اینده زیاد خودت نگاه نکن وقتی تنهایی

نه اون موقعی ک این اتفاقا افتاد تو اروم ترین لحظه ها بودم

چی بگم والا عزیزم  خانواده‌ت چی میگن؟