2777
2789

البته عقدیم، حتی اگر کل روز بیکار باشه یه بار یه اس نمیده، شبا هنر کنه بعد قرنی زنگی پیامی چیزی که اونم کلا تو فضاس و انگار همش میخواد در بره، زورش میاد انگار باهام حرف بزنه، راجب یه مسئله ای ایده ای داشتم از صبح هرچقدر زنگ زدم و اس دادم ج نداد ظهر اس داد به پدرم تو کارش(پدرش مدتیه داره مغازه می‌سازه واسه خودش) کمک میکردم گفتم زنگ بزن بهم دستم بنده نمیتونم بنویسم زنگ زد همش میخواست قطع کنه حتی تیکه انداختم به شوخی که نترس نیمخورمت و.. انگار نه انگار گفت خب کاری نداری؟ هیچ خبری نشد تاااازه الان نصف شبه اس داده خستم و کار داشتم و.. بعدا باهم حرف می‌زنیم کنم کلا یه اوکی و خداحافظی نوشتم بچه هم بود می‌فهمید سنگینم باهاش، رفت پی زندگیش، چرا اینطوریه، انگار با من حرف بزنه زورش میاد، شاید اصلا دوستم نداره، زیادی همیشه بودم براش، از این به بعد سنگین میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری باهم آشنا شدید

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

من اگه جای شما بودم دقیقا مثل خودش برخورد میکردم، شاید یکم به خودش بیاد، بعد اینکه باهاش حرف میزدم اگه برام وقت نمیذاشت براش پیام می‌فرستادم و میگفتم اینجوری ادامه دادن برام سخته خیلی جدی و محکم صحبت کن باهاش و از هیچی نترس اگه بخوادت مطمئن باش خودشو تغییر میده اگرم نخوادت همون بهتر که هرچه زودتر بفهمی و باهاش زیر یه سقف نری