2777
2789

خیلی بی انصافیا در حق شوهرم کردن یعنی خیلی زیاد انگاری شوهرم که پسربزرگشونه پسر شون نیست همیشه از ما خواستن بایه حقوق کارمندی وکلی قسط و3بچه کوچیک خیلی در حقمون بی رحمی کردن،تا تونستن به دخترش ودامادش می رسن شوهرم میگه دیگه ازم نخواه واصرار نکن بریم پیششون من یه مدتی گیردادم بیا بریم خونه شون حدود 3ماه هست طرف خانواده ش نرفتیم ولی من تلفنی باهاشون در ارتباطم دوستان چکارکنم ینی بزارم همینجوری پیش بره اینم بگم از طرف خانواده ش هم مطمینم نمیان چون این ده سال هروقت شوهرم قهر داشت باهاشون من به اجبار میبردمش پدر ومادرش متاسفانه از ماهمه کمکی میخان درصورتی که وضع مالی شون خیلی خوبه ولی تا بتونن باقی بچه هاشون رو ساپورت میکنن شوهرم خیلی دلگیره خیلی زیاد از حرفا وکردارشون دلشکسته شده موندم به زور نبرمش کم کم اونا هم فراموشمون میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته باید بری .گیرم رفتی ی کمپوت ببر ی ساعت بشین و بیا

به کمپوت ختم نمیشه تماس میگیرن بیا بابا رو ببره دکتر ،مجبوری شوهرم می‌ره دیگه کل کارا رو می‌کنه دارو هم میخره،میبره خونه می رسوندش هرچندم باهاشون قهرم باشه 

چون پسر بزرگشونه اگه نره کلی مردم حرف در میارن 

خب دربیارن والا حرفم داره پدر مادر ایقد بی بخاار به نظرم خیلی بی دغدغه ای که به این مسعله بی مورد میپرذاری بشین زندگیتو کن حتما باید تو زندگیت دخالت کنن بیای اینجا چیییر بکشی

بهتر این که ترس نداره

برای مریضیاشون فراموش نمیشه جاری جدید هم داره میاد میترسم اعتبار مون خراب بشه اونم احتراممون رو نگه نداره واقعا در حق شوهرم هم خیلی کوتاهی کردن خیلی

خب دربیارن والا حرفم داره پدر مادر ایقد بی بخاار به نظرم خیلی بی دغدغه ای که به این مسعله بی مورد می ...

وقتی نمیرم دخالت ندارن ولی وقتی میرم واقعا اذیت می کنن دوست ندارم پیش مردم بد بگن یا بد شوهرم رو بگن