2777
2789
عنوان

گلوکوفاژو چجوری بخورم؟

97 بازدید | 6 پست

که روی اشتهامم اثر بذاره؟

دکترم نوشته هر ۱۲ساعت یکی

یک هفتس میخورم هیچ اثری ندیدم!

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
بعداز غذا بخور اولش نه ولی یه مدت که میخوری حالت تهوع میگیری و غذا میبینی دلت نمیخواد بخوری ولی گاه ...

ممنون عزیزم

بعد صبحانه خوبه؟

که ۱۲ساعت بعدش هم شب باشه و بتونم بخورم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر خاصی نداره باید یا بین غذا یا قبل غذا بخوری ...میتونی قبل غذا با دوتا لیوان

اب بخوری و بخاطر اب ک میخوری اشتهات کم میشه ...ی توصیه بهت دارم ی ربع قبل غذا خوردنت ی تکه کوچیک در حد کف دست نون با پنیر بخور تا میخوای غذا بخوری اشتها نداری دیگه میتونی ازظرف کوچیکترهم استفاده کنی

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

به مامانم گفته بودن قبل غذا بخوری لاغر میکنه بعد از غذا بخوری چاق میکنه( چون قنوت میکنه مجبوری چیزای شیرین بخوری بعد چاق میشی)

مامان و بابام و شوهرم روزی ۳ تا میخورن تاثیری تو اشتهاشون نذاشته