2777
2789
عنوان

حرفهای متناقض خواستگارم

189 بازدید | 12 پست

مهندسه و شغلش متناسب با رشتش هست بعد درامدش میگه ۹ تومنه ولی تو اسنپ هم کار میکنه 

؟

کسی که حقوقش اینقدره مهندسه چرا باید تو اسنپ کار کنه به نظرتون؟

میدونید من معتقدم دعا در حق دیگرون همیشه اجابت میشه ممنونتون میشم دوستهای خوبم برای ازدواجم دعا کنید که خوشبخت بشم من سختی زیاد کشیدم خوشحال میشم دوتا یاعلی بگید برا حاجت رواییم♥♥🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شوهر من ۱۸ت میگیره.به فکر شغل دومه.

خرج به این گرونی بنده خدا برای پیشرفت زندگیش حق داره خب.

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

شاید وقت آزاد داره

خدایی اگر درست حسابی کار کنن،درآمدشون خوبه

فرض کن ساعتی ۵۰ بگیرن

پنج ساعت در روز کار کنن میشه ۲۵۰ تومن

یک ماهش میشه ۷ میلیون و‌پونصد

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

اگه  تهرانید یا شهرای بزرگ واقعا هزینه ها زیاده والا با ۹ تومن نمیشه زندگی کرد .به نظرم حرف متناقضی نزده بنده خدا شرایط سخته والا خوبه از اون دسته ادمایی نیسته که مسافر کشی و این کارا براشون عیب نیسته .و از اون مهم تر که به تو گفته که توی اسنپ کار میکنه میتونست نگه 

الان زیر ۱۰ ت خط فقره تو کشور ما عزیزم

پس همچین تعجب هم نکن 

تناقضی لای حرفاش نیس 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420