2777
2789
عنوان

مرگ جنین درهفته ی ۳۶بارداری....باردارا وارد تاپیک نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم برات عزیزم ، الان بچت فوت کرده

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
الهیییی عزیز دلم الان نی نی تو دلته هنوز ؟شاید جای دیگه بری جواب درست بدن بهت بعضی از دکترا ممکنه اش ...

ن دیگه همون فرداش سزارین شدم و جنین رو خارج کردن

زندگانی پیچک است..انتهایش می‌رسد پیش خدا..
ن دیگه همون فرداش سزارین شدم و جنین رو خارج کردن

دیدیش  مرده بود؟؟؟

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
مگه تاثیر داره؟؟؟ منم باردارم نمیدونستم اوایلش دوز دوم رو زدم

نه گلم نترس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیدیش  مرده بود؟؟؟

من ک ندیدمش ولی خانواده همونوخ از بیمارستان برده بودنش آزمایشگاه مخصوص ک اتوپسی بشه ولی هنوز جوابش نیومده

یعنی برا مرده زایی هم اثر داره؟؟تعریفشو شنیدم

منم توقف رشدداشتم گفتن دکتر شرکت بهترینه توی اینکار

تومطبش بهت نوبت نمیده نوبتاش ۶ماهه س

از بیمارستان الزهرا نوبت بگیر سه شنبه ها میشینه اونجا دوشنبه ها نوبت میدن فقط ۵نفر باید سعی کنی سریع بگیری

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
منم توقف رشدداشتم گفتن دکتر شرکت بهترینه توی اینکار تومطبش بهت نوبت نمیده نوبتاش ۶ماهه س از بیمارس ...

ممنون از راهنماییت

منم شک داشتم و میخواستم همینو بپرسم. به این دکترها اعتماد ندارم اصلا. الانم باردارم پیش دوتا دکتر می ...

الهی 

الان چن ماهه؟؟ 

خب اول مطمئن می‌شدی بعد میرفتی سزارین

من ک ندیدمش ولی خانواده همونوخ از بیمارستان برده بودنش آزمایشگاه مخصوص ک اتوپسی بشه ولی هنوز جوابش ن ...

الان من متوجه نشدم    چطوری بچتو از دست دادی   الان بارداری

الان من متوجه نشدم    چطوری بچتو از دست دادی   الان بارداری

ن گلم الان ۲۲روزه سزارین کردم ولی بچه فوت شده بود

علت مرگ فعلا مشخص نیس