2777
2789

بچه ها با دخترداییم قرار گذاشتیم ک اون پیام بده شوهرم

بهش بگه دیگ از این وضع خسته نشدین؟

تا کی میخاین قهر بمونید تا کی میخاین اینجوری بلاتکلیف بمونید؟

برید بشینید با عمم اینا صحبت کنید بگین من دخترتونو نمیخام اونم منو نمیخاد

شاید حداقل قبول کنن اونا به خاطر آبروشون نیمخان ک شما طلاق بگیرید دختر عمم تو فشاره

ما فقط قصدمون این بود ک ببینیم ینی ممکنه بیاد واقعا راضیه به طلاق؟

فقط میخایم امتحانش کنیم

اگه فردا بیاد چه جور حرف بزنم چی بگم

سر چقد پول به تفاهم برسم

چون چیزی به نامش نداره هیچی ام نداره ک بده

یا شاید اصلا درست بشه؟

نمیدونم خیلی استرس دارم

خدایا همه امیدم به توعه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا همه جدا میشن؟منظورم شما نیستی استارتر ولی واقعا چرا؟انقدر پول مهمه؟انقدر قیافه مهمه؟پس عشق چی؟لیلی و مجنون چی؟تازگیا دارم ازغصه مردم افسردگی میگیرم

اصلا وسط گناه مستی؟بگو خدا
واقعا چرا همه جدا میشن؟منظورم شما نیستی استارتر ولی واقعا چرا؟انقدر پول مهمه؟انقدر قیافه مهمه؟پس عشق ...

من خیلی دوسش دارم

ولی اون دیگ منو نمیخاد ابجی

واقعا چرا همه جدا میشن؟منظورم شما نیستی استارتر ولی واقعا چرا؟انقدر پول مهمه؟انقدر قیافه مهمه؟پس عشق ...

دقیقا منم همینجورم بخدا  مثل شما 

به زندگی خودمم شک کردم 

همش تو فکرم دارم افسردگی میگیرم 🙁

هرکی از راه میرسه میخاد جدا شه 😔

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من خیلی دوسش دارم ولی اون دیگ منو نمیخاد ابجی

چی بگم اخه چرا؟خب بهش بگو بگو چرا نمیخوایم؟مگه زبون نداری برای زندگیت تلاش کن بگو چرا نمیخوایم چرا دوستم نداری این حقه منه که بدونم

اصلا وسط گناه مستی؟بگو خدا

ان شالله که عزیزم همه چی به صلاحتون تموم بشه 

اگه صلاحتون جدایی هست هرچی زودتر  جداشین و هرکدوم زندگیتونو از نو بسازین 

اگرم صلاحتونه  باهم خوب شین که ان شالله همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 😘

ان شالله هرچی خدا مصلحتشه همون بشه 

بهترین هارو برات ارزومندم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
چی بگم اخه چرا؟خب بهش بگو بگو چرا نمیخوایم؟مگه زبون نداری برای زندگیت تلاش کن بگو چرا نمیخوایم چرا د ...

میگ ما نمیتونیم زندگی کنیم

سه ماهه دارم تلاش میکنم

دیگ واقعا به اخر خط رسیدم

همسرمم داره اذیتم میکنه

میدونه بلاتکلیفی برام سمه

ان شالله که عزیزم همه چی به صلاحتون تموم بشه  اگه صلاحتون جدایی هست هرچی زودتر  جداشین و ...

ممنونم گلم

فقط میخام اگه قسمتون جداییه سریع جداشیم ک بتونم حداقل بعدش زندگی کنم

ممنونم گلم فقط میخام اگه قسمتون جداییه سریع جداشیم ک بتونم حداقل بعدش زندگی کنم

اره واقعا اگه قسمت آدم جدایی باشه همون زودتر جدا بشه بهتر میره به زندگی خودش میرسه 

پیگیرت بودم اسی خدا خودش کمکت کنه ولی یه چیزی می‌گم حساب کار دستت بیاد! مرد اگه زنی رو نخواد دیگه م ...

اره دقیقا

به احتمال خیلی زیاد دیگ همه چی تمومه

اره دقیقا به احتمال خیلی زیاد دیگ همه چی تمومه

عزیزم الهی. خیلی دلم گرفته همش بهت فکر میکنم انشالا که جدایی نباشه. منم دیگه کم کم باید به جدایی فکر کنم شوهر منم همش میگه بیا جدا بشیم. از من بدش اومده خیلی بده که ما دوستشون داریم کاش از دلمون برن