2777
2789

دوست من بعد ۷ سال تولد امام حسن از امام حسن خواست و بچه دارشد بعد خواب دید یکی تو خواب گفت امام حسن حاجتت و داده گذاشت محمد حسن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم از نظر شرعی مشکلی نیست شما صیغه نذر نخوندی به دلت افتاده اصطلاحا . ان شاالله اسمش هرچی بش ...

ممنون عزیزم 

من دعای تو مفاتیح و خوندم برای محمد 

ولی تو دعا گفتیم محمد میذاریم ، محمد علی میذاریم ، احتمالا محمد علی میذاریم 

ولی الان میخوایم محمد بذاریم با یه اسم دیگه 

ولی دلم یه جوریه

ببین یه اسم به دلمون افتاد تو بارداری گفتیم اون و میذاریم  ولی الان میگن این اسم و بد تلفظ می‌ ...

چیه اسمش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

سلام عزیزم من سر دخترم پرسیدم از دفتر مراجع، گفتن باید صیغه ی نذر رو خونده باشی، ینی بگی من عهد میکنم که فلان اسم رو بذارم رو بچم

حتما باید کلمه عهد میکنم رو به زبون بیاری

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
ممنون عزیزم  من دعای تو مفاتیح و خوندم برای محمد  ولی تو دعا گفتیم محمد میذاریم ، محمد ع ...

خوبه دبگه مهم‌اینه محمدو داره

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
ممنون عزیزم  من دعای تو مفاتیح و خوندم برای محمد  ولی تو دعا گفتیم محمد میذاریم ، محمد ع ...

برنامه ی پاسخگو رو نصب کن میتونی بصورت آنلاین سوالت رو بپرسی ازشون و اونا جواب میدن با توجه به فتوای مرجع تقلیدتون

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪