2777
2789
شما نیت کرده بودی بعد چیز دیگه گذاشتی؟

من گفتم هر اسمی که از لای قران بیاد بیرون رو میذارم، ولی اطرافیانم خیلی ایراد گرفتن از اون اسم و من پرسیدم حکمش رو گفتن چون از این جمله عهد میکنم استفاده نکردین عیبی نداره عوض کنین

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری به دلت افتاد؟ اسمش و چی گذاشتی؟

اول خیلی انتخاب اسم برام سخت بود ولی همش اسم علی و محمد بدلم بود یه لیست از اسمای خوشگل فارسی نوشتم ولی همسرم  دوست داشت ایولفضل و امیرعباس این مدل باشه منم گفتم اونا سنگینن و یبار خودش گفت امیرعلی از دهن اون شنیدنی بدلم نشست و رو همین توافق کردیم چون  پسرم شب تولد امام حسین دنیا اومد لحظه اخر دو به شک شدم بین امیرعلی و امیرحسین و اخر امیرعلی گذاشتیم چون از قبل امیرعلی مد نظرمون بود اینم بگم همیشه از دو اسم کنار هم خوشم نمیومد ولی محمدامین و امیرعلی پیشم خوش آهنگ بود و نظرسنجی کردم همه گفتن خوبه داداشم اسمش محمد بود دیگه امیرعلی گذاشتم من قبل پسرم یه سقط داشتم یجور میترسیدم اسمای دیگه بزارم یجور بدلم افتاد که امامی بزارم و گذاشتم و راضیم ولی هنوز هم اسم های مدرن و تاریخی شیک فارسی رو میپسندم اگه دختر دار بشم فانتزی میزارم چون خودم امامی هستم 😁انشالله خدا قسمتم کنه  

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
وای بگو خواهشا چی کار کردی آخر؟  من دارم دیونه میشم  چی نیت کردی؟  دعا خونده بودی؟ ...

نه دعا نخونده بودم پیش خودم گفتم اگه خدا بهم دختر داد اسمشو(اسم مورد نظرم ) بذارم 

ولی شوهرم گفت من راضی نیستم اسمشو خودش انتخاب کرد فقط تا ۱۰ روز فاطمه صداش زدم 

خدایا شکرتتتتتتت 
اول خیلی انتخاب اسم برام سخت بود ولی همش اسم علی و محمد بدلم بود یه لیست از اسمای خوشگل فارسی نوشتم ...

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه همینطور کوچولوی شما و ما رو ان شاءالله 

مرسی که گفتی