2821
2789
عنوان

شب جمعه ست

338 بازدید | 19 پست

شادی روح همه اموات علی الخصوص بی وارث و بدوارث و جوان ناکام آرمان عبدالعلی حمدوسوره ای قرائت بفرمائید.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک تو سر منحرفم😢🚶🏻‍♂️

خدانکنه عزیزم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بچه ها جریان آرمان و غزاله چیه؟

اشکالی نداره. خب اون. موقع ارتکاب جرم. هفده سالش. بوده فقط. واین. اتفاق براش پیش اومده. و. مجازاتشم. کشیده. حقشه. امرزیده بشه.   قاتل بالفطره نبوده که

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹
آخه آرمان عبدالعالی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اره عزیزم.من خودم موافق احقاق حق خانواده غزاله بودم اما دلیل نمیشه آرمان رو کافربدونم.

من خودم ب زندگیم نگاه میکنم پرازگناهه ک اگه علنی بشه کسی جنازمواز رو زمین بر نمی داره.اون ی خطایی کرد ک نتوانستم داد.

اره عزیزم.من خودم موافق احقاق حق خانواده غزاله بودم اما دلیل نمیشه آرمان رو کافربدونم. من خودم ب زن ...

تاوانشو داد

آرمان؟؟؟واقعا براش فاتحه میخونی؟ باورم نمیشه

یعنی شما تو زندگیت هیچ خطایی نداشتی؟؟؟!!!!!!

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز