2777
2789
عنوان

اهنگ ورود عروس دوماد به تالار

470 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها. من چندماه دیگه عروسیمه .بنظرتون اهنگ واسه ورود عروس دوماد و رقص تکی عروس چی خوبه؟؟یه چیزی میخام که خاااص باشه .میشه نظراتتونو بگیید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجنون (بیکلام) بیژن مرتضوی رقص تکی آهنگ بیکلام افشین آذره فک کنم ۸ تا ترکه ترک اول

رقصشم از یاسمن دنس ببین ۱ دقیقه و ۸ ثانیه اول اهنگ رو هم حذف کن 

اهنگ بیکلام مجنون از بیژن مرتضوی

صلوات
رقصشم از یاسمن دنس ببین ۱ دقیقه و ۸ ثانیه اول اهنگ رو هم حذف کن  اهنگ بیکلام مجنون از بیژن مرت ...

واسه طراحی رقص میخام برم کلاس ..ولی خب اول باید اهنگمو انتخاب کنم...ممنون عزیزم برم دانلود کنم ببینم چطوره

واسه طراحی رقص میخام برم کلاس ..ولی خب اول باید اهنگمو انتخاب کنم...ممنون عزیزم برم دانلود کنم ببینم ...

یاسمن دنس آموزش میده خوب میرقصه واسه همون گفتم بقیه رقصارو ندیدم به خاطر همون میگم

صلوات
استرس نداشته باش هر اتفاقیم بیوفته باز بهترین شب زندگیته هرجوری باشی بازم خوشگلترینی

اصلا یه حسی دارم نمیدونم چجووریه ...دوس ندارم عروسی کنم از خونه بابام برم 😂کلا هر روز یه حس جدید دارم یه روز خوشحالم یه روز ناراحت و پر استرس