2777
2789

دوستان خواهشا کمکم کنید 

من باردار بودم دعای مفاتیح و خوندم برای پسر شدن و گفتیم که محمد میذاریم اسمش و ، محمد علی میذاریم . 

حالا الان میخواهیم محمد بگذاریم با یه اسم دیگه 

محمد علی نمیخوایم بذاریم 

ولی میترسم میگم نکنه خوب نباشه ؟اون دعا فقط برای اسم محمد هست؟ 

اینکه من هم محمد و گفتم هم محمد علی رو تو دعا 

الان علی و نمیخوام بذارم 

اگه کسی طلبه هم هست خودش یا شوهرش میشه جواب بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خدا بخاطر اینکه اسمشو محمد بذاری بهت بچه نداده چون به اسم بچه تو هیچ نیازی نداره😐

عزیزم این یک روایت از امام معصوم برای کسایی که  پسر میخوان بعد نزدیک باید دستشونو بذارن به شکم و دعایی بخوانن و بگن اسمش محمد  البته  اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت پیش خواندم

به نظر من ادم باید به قول هایی که به خدا میده عمل کنه  و این که خدا بزرگ و احتیاجی به اسم بچه ش ...

اره عزیزم 

میدونم 

من خودم خیلی مقیدم 

منم می‌خواد محمد بذارم حتما 

دعا هم راجع به اسم محمد هست فقط 

من یه اسم اضافه هم گفتم 

می‌خوام ببینم شامل اونم میشه یا نه؟

محمد و حتما میذاریم  ولی محمد علی نمیخوام بذارم  ولی موقع دعا خوندن هم اسم محمد و گفتم ه ...

محمدعلی خیلی هم خوبه.میشه لطفا محمدعلی بزاری؟؟؟من دوست داشتم خدا بهم داداش بده بزارم محمدعلی.بزار محمدعلی.اسم قشنگیه.بچه ات هم در پناه مولا امیرالمومنین

قوی تر از همیشه♥️🙂