2777
2789

سلام بچه ها یه سایتی من همین الان یادگرفتم  بچه ها گذاشته بودن اینجا شما میتونید خرید رایگان کنید منم یه لینکی میزارم بهم رای بدید شما بزارید منم رای میدم شماره نمیفته نگران نباشید سایت بدی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم زمان به چند نفر رای دادم باید صبر کنی چند ساعت دیگه رای بدم چون نمیشه الان

حتما بهت رای میدم 

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
باشه عشقه من مرسی از اینکه اومدی منم به استارتر اون تاپیک  و شما رای دادم تا حالا  ولی کسی ...

ولشون فقط باید تاپیک خیانت و مادرشوهر و خواهر شوهر باشه همه بیان

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

سلام عزیزم یکی گفت شما حس ششمی

بنظرت کی باردار میشم جنسیتش چی میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سلام عزیزم میشه لطفا بیای تاپیک آخرم و حست رو بهم بگی ، ممنونم🙏

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭