ریزش موی ارثی دارم و موهام به شدت میریزه کف سرم خیلی خالی شده و پوستش پیداست میخواستم بدونم اگه کسی هست که از کلاه گیس استفاده میکنه بهم بگه روش استفاده ازش ساده هست یا دردسر داره؟
بعد بگه خیلی ضایع هست و همه میدونن موهای خودم نیست یا مشخص نمیشه؟
اگه طولانی استفاده کنی بیشتر میریزه بهتره بری کاشت
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بانک موی مناسب برای کاشت ندارم موهام بصورت پراکنده ریخته
مطمعنی نمیشه ؟ جای خوب برو
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
آره عزیزم باید مو باشه که پیوند بشه متاسفانه خیلی کم هست
از کس دیگه هم نمیشه
نه عزیزم، حداقل تا الان توی ایران همچین کاری انجام ندادن
منم خودم به خاطر کیست تخمدان موهام ریخته خیلی حس بدیه ولی چه میشه کرد