2777
2789

سلام 

ریزش موی ارثی دارم و موهام به شدت میریزه کف سرم خیلی خالی شده و پوستش پیداست میخواستم بدونم اگه کسی هست که از کلاه گیس استفاده میکنه بهم بگه روش استفاده ازش ساده هست یا دردسر داره؟ 

بعد بگه خیلی ضایع هست و همه میدونن موهای خودم نیست یا مشخص نمیشه؟ 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

اگه طولانی استفاده کنی بیشتر میریزه بهتره بری کاشت

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طولانی استفاده کنی بیشتر میریزه بهتره بری کاشت

بانک موی مناسب برای کاشت ندارم موهام بصورت پراکنده ریخته  

بانک موی مناسب برای کاشت ندارم موهام بصورت پراکنده ریخته    

مطمعنی  نمیشه ؟ جای خوب برو

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
کپسول هیرویت امتحان کردی؟ یکماه امتخان کن

ریزش موهام ارثی هست نه بخاطر کمبود ویتامینه، از نظر جسمی هیچ مشکلی ندارم خیلی هم دکترهای مختلف رفتم فایده نداره دیگه امیدی بهش ندارم

آره عزیزم باید مو باشه که پیوند بشه متاسفانه خیلی کم هست

از کس دیگه هم نمیشه

ریزش موهام ارثی هست نه بخاطر کمبود ویتامینه، از نظر جسمی هیچ مشکلی ندارم خیلی هم دکترهای مختلف رفتم ...

همسرم ارثی موهاش میریزه 

در حدی که خواست ،کاشت مو انجام بده 

ولی با هیرویت موعای ریخته در اومد

تو این سایت هم خیلی شنیدم که جواب داده 

در کل اگه هزینه شو داری،کاشت انجام بده ، اگرنه با همین قرصها، جلوشو بگیر

نه عزیزم، حداقل تا الان توی ایران همچین کاری انجام ندادن

منم خودم به خاطر کیست تخمدان موهام ریخته خیلی حس بدیه ولی چه میشه کرد

همسرم ارثی موهاش میریزه  در حدی که خواست ،کاشت مو انجام بده  ولی با هیرویت موعای ریخته د ...

هزینشو دارم ولی متأسفانه موهام در حدی نیست که بشه ازش برای جاهای ریخته شده برداشت کرد چون همه جاش مثل هم ریخته 

موهای آقایون فقط جلوشون میریزه و پشت سرشون بانک موی خوبی دارن ولی خانوها همه جای سرشون میریزه و بانک مویی براشون نمیمونه  

ریزش موهام ارثی هست نه بخاطر کمبود ویتامینه، از نظر جسمی هیچ مشکلی ندارم خیلی هم دکترهای مختلف رفتم ...

سلام خوبی بله من ریزش موی ارثی دارم و کلاه گیس طبیعی استفاده میکنم عااااالی هست