2777
2789
عنوان

Esr بالا

2007 بازدید | 6 پست

سلام وقتتون بخیر من الان دو ساله ازمایش دادم و تو ازمایش اولمesr وcrp بالا بود، دفعه بعد esr  کم شد و crp نرمال شد، الان باز esr و   crp بالا رفته، چه کار کنم دارم دیونه میشم.میشه راهنماییم کنید ؟؟دارم دق میکنم 

آیا تزریق واکسن کرونا تو روز قبل ازمایش میتونه تاثیر داشته باشه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Esr، ۶۸  Crp, ۳۸ Wbc۹۸۰۰ دکتر رفتم میگه چون دو سال اینجوریه و علائم خیلی خاصی نداری رماتیسمه ...

اینا فاکتور های التهابین. اگ بالا باشن و ببینیم wbc هم بالاست میتونیم برداشت کنیم ک به خاطر عفونت این التهاب تو بدنت ایجاد شده. 

خب هر دو یکم بالان. ولی در محدوده ای نیستن که به چیزای بد مثلا بدخیمی ها و اینا فکر کنیم. واسه همین نگران نبلش

دکترتم راست میگه بیماری های مفصلی التهابی میتونن باعثش بشن. درد نداری تو پاهات تو دستات؟ 

اینا فاکتور های التهابین. اگ بالا باشن و ببینیم wbc هم بالاست میتونیم برداشت کنیم ک به خاطر عفونت ای ...

دکتر گفتwbc و بقیه خوبن، من همیشه از موقعی که یادمه دستام، پاهام ، گردنم درد میکنه و همیشه میگیرن این قسمتا

اینا فاکتور های التهابین. اگ بالا باشن و ببینیم wbc هم بالاست میتونیم برداشت کنیم ک به خاطر عفونت ای ...

یه سوال دیگه خراب بودن دندون ها میتونه تاثیر داشته باشه، یعنی دندان خراب هم یک نوع التهاب محسوب میشه؟؟

یه سوال دیگه خراب بودن دندون ها میتونه تاثیر داشته باشه، یعنی دندان خراب هم یک نوع التهاب محسوب میشه ...

پس اگ مفاصلت درد دارن یه سری معاینات و ازمایشای بیشتری لازمه که انجام بدی. مشکلات دندونتم میتونه باعث بشه ولی انقد بالا نمیبره این فاکتور هارو . برو پیش یه فوق تخصص روماتولوژی. یا اگه تو شهرتون نبود میتونی متخصص داخلی هم بری