2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما ثبت نام کردیم  ولی نرفتیم دنبالش قرار بود مدارک ببریم نبردیم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

دوستان يه سوال

ما قشم ميشينيم واسه ثبت نام مسكن ملى رفتيم تو سايت اصلا قشم نبود تو ليستش فقط بندر لنگه يه دو تا شهر ديگه بود

واسه استان شما هم اينجورى بود كه همه شهرا نباشه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چند وقت بعد ثبت نام گفتن مدارک بیارید؟ 

فکر کنم ۳هفته بعدش پیام دادن که مدارکتون رو ببرید دفتر پیشخوان فلان منطقه تکمیل کنید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دوستان يه سوال ما قشم ميشينيم واسه ثبت نام مسكن ملى رفتيم تو سايت اصلا قشم نبود تو ليستش فقط بندر ل ...

آره برای تهران هم تو خود تهران نمیدن اطرافش میدن تو شهر البرز

آره برای تهران هم تو خود تهران نمیدن اطرافش میدن تو شهر البرز

اهان

ممكنه تو مراحل بعد بقيه شهرها اضافه شه؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مرسی عزیزم . شما چرا دیگه نرفتید دنبالش؟ 

خواهش میکنم 

بی پولی 😁😁یه مبلغی باید واریز میکردیم اون موقعه نداشتیم نرفتیم