مهرادین مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 126 عنوان آرایشگااه 81 بازدید | 5 پست آرایشگاه خوب و منصف واسه شینیون و میکاپ شرق یا شمال تهران کجا رو پیشنهاد میدید 1400/09/04 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرادین مدیر استارتر عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 126 ارایشگاه منصف نداریم ارزون ها کارشون خوب نیس آخه یک و نیم فقط برای میکاپ میخوان با شینیون دو میلیون چه خبره
banou_909 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1166 خاطره خوشی از شینیون ندارم، خودم انجام میدم 😅 مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
banou_909 عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 1166 آخه یک و نیم فقط برای میکاپ میخوان با شینیون دو میلیون چه خبره بیا یه تومن بده به من کلا تمام کمال جینگیلی فتونت کنم 😍😅 مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 84687 آخه یک و نیم فقط برای میکاپ میخوان با شینیون دو میلیون چه خبره خونتون کجاست؟ 💍♥ i said yes