2777
2789
عنوان

کیا باردارن تیروئید هم دارن

220 بازدید | 22 پست

من شبا خیلی گرسنه میشم ولی چون باید ناشتا قرص بخورم نمیخورم

معدم خالی میمونه تهوع میگیرم

چقد قبل قرص باید چیزی نخورد کسی میدونه؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو بارداری بعد صبحانه میخوردم قرص ناشتا حالت تهوع میگرفتم از دکتر پرسیدم گفت اشکال نداره 

قرص تیروئید و بعد صبحانه میخوردی؟

اشکال نداره میتونی دو ساعت بعد صبحانه بخوری

یا هر موقع به مدت طولانی غذا نخوردی

دکتر به من گفت هر وقت یادت اومد بخور

ناشتا میگن تا اثرش بهتر وبیشتر باشه ولی هر موقع بخوری ایرادی نداره

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

من کم کاری تیرویید لووکسین میخورم

دقیقا الانم خوردم و کلی گشنمه ولی من

حتما ناشتا میخورم و تا نیم ساعت بعدش چیزی نمیخورم

چون دکترمم تاکید داشت تا نیم بعدش هیچی خورده نشه

ولی شما میتونی مثلا ساعت ۳ شب اگه بیدار شدی بیسکویتی چیزی بخوری که یکم ضعف و گرسنگی رو کمتر کنه

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
اشکال نداره میتونی دو ساعت بعد صبحانه بخوری یا هر موقع به مدت طولانی غذا نخوردی دکتر به من گفت هر ...

باشه عزیزم‌مرسی لطف کردی

من کم کاری تیرویید لووکسین میخورم دقیقا الانم خوردم و کلی گشنمه ولی من حتما ناشتا میخورم و تا نیم ...

منم کم کاری دارم بجز tsh 

T4هم نرمال نبود واسه همین نمیدونم قبلش ناشتا باشم نباشم ولی خیلی اذیتم

منم کم کاری دارم بجز tsh  T4هم نرمال نبود واسه همین نمیدونم قبلش ناشتا باشم نباشم ولی خیلی اذی ...

من فقط tsh حدود ۳ و نیم بود که دکترم برام سونو تیرویید هم نوشت که خداروشکر خوب بود 

ولی شمام سعی کن حتما ناشتا باشی

مثل آزمایش خون ننیخواد حتما ۸ ساعت ۱۰ ساعت و .... ناشتا باشی همینکه ۳ یا ۴ ساعتم چیزی نخورده باشین کافیه و 

حتما حتما تا ۳۰ دقیقه بعدش چیزی نخورید

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
منم کم کاری دارم بجز tsh  T4هم نرمال نبود واسه همین نمیدونم قبلش ناشتا باشم نباشم ولی خیلی اذی ...

من قرصمو روزای زوج ۱۰۰ میلی 

روزای فرد و جمعه ۵۰ میلی 

مصرف میکنم 

شما چطور؟

من فقط tsh حدود ۳ و نیم بود که دکترم برام سونو تیرویید هم نوشت که خداروشکر خوب بود  ولی شمام س ...

۳۰ دقیقه ک هیچ بعضی وقتا بیشتر هم میشه ک هیچی نمیخورم