2777
2789

اگه بمیری چی 

برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین یه قسمتش یکی خودکشی کرده بود ببین چی میگه ازونور 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله من اینکارو کرد 

دارو درخت خورد 

شوهرش دو هفته خوب بود باهاش 

بعد هی میزد تو سرش 

یا تا دعوا میکردن خالم چیزی میگفت 

برمیگشت میگفت اره میخوای چیکار کنی خودتو بکشی 

حتی خالم میگه دوماهه اسممو مُخَدِش سیو کرده 

پرسیده چیه گفته یعنی خودکشی کننده زیاد بعدم خندیده 🥺

( اینم از اون پسره هست طنز اینستایی میسازه کامیار از کلیپای اون یاد گرفته)

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
استامینفون یا دیازپام

چه کاریه یادش میدی 

اگه بمیره خونش پای توئه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

كمبود محبت داري؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ندارم الان

خب عزیزم ایشون دو ورق کدیین خوردن چیزیشون نشده ولی دلیل نمیشه که برای شما هم اتفاق خاصی نیفته،خب ممکنه بدن شما واکنش و حساسیت نشون بده به دوز بالای دارو و خدایی نکرده.....

به خدا من چند مورد دیدم که برای ترسوندن بقیه و با خوردن دوز کم دارو طوری که خودشون با زبون خودشون گفتن که دارو خوردیم و حتی تو بیمارستانم هوشیار بودن،ولی مردن...بخدا غم انگیز ترین مرگا همونا بودن😔😔😔😔

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
چرا با خار و خفیف کردنو ضعیف نشون دادن تو اون بترسه  بدتر شیر میشه که تازه انگ روانی بودن و م ...

کل سابقه های مریضیه آدما ثبت میشه یه آشنامون همچین بچه بازی درآورده بود تو نوجوونیش ...بعد چندسال ازدواج و بچه دار شدن کارش به طلاق رسید شوهرش یه آمار ریز گرفت سابقه شو درآورد ...نه بچه شو بهش داد با اینکه شیر خواره بود نه مهریه شو ؛براش این حکمه چیه میگن فریب در ازدواج گرفت بدبختش کرد

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨