2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روزه بنظرتون دوره ی بیماریش؟

اگه دلتا باشه بیستو یک روز و تا سه ماه طول میکشه کامل رو به راه شی اگه دیدی هفت روز گذشته و حالت خوب نشده برو بیمارستان ، چون ده روز میگذره باید بهتر شده باشی نه اینکه همچنان حالت بدتر شده باشه اگه اینطور باشه باید تحت درمان قرار بگیری

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اگه دلتا باشه بیستو یک روز و تا سه ماه طول میکشه کامل رو به راه شی اگه دیدی هفت روز گذشته و حالت خوب ...

سومین روزه.از امروز دگزارو شروع کردم.دعا کنین برام.هم خودم هم خونوادم

سومین روزه.از امروز دگزارو شروع کردم.دعا کنین برام.هم خودم هم خونوادم

حتما عزیزم.اگه درمان کنی و سهل انگاری نکنی حتما خوب میشی.فقط هر کدومتون اگه نه روز هفت روز این حدود از شروع علائمت گذشت غذا خوردن براتون سخت بود حالتون بهتر نشده بود برید بیمارستان ، هیچ استرسی هم نداشته باش درمان کنید چیزی نیست من خودم دو سه بار رفتم مطب اما خوب با قرص های خوردم بهبود پیدا نکردم روز نهم که شد رفتم مطب دوباره اصلانم نفس تنگی نداشتم اما دیدم بهتر نشدم اونجا تو مطب سر پا منتظر نوبتم بودم کل صورتم پر عرق شده بود اما طب هم نداشتم غذا خوردن برام سخت بود و بی حال بودم نمیتونستم خیلی سرپا وایسم دکتر منو دید گفت تو باید بری بیمارستان ، رفتم سیتی اسکن دادم پنجاه درصد ریه ام درگیر شده بود در حالی که نفس تنگی نداشتم شیش دوز رمدسیور زدم خوب شدم.الهی که هم خودت هم خانوادت خوب شید نیاز به بیمارستان پیدا نکنید تجربمو فقط گفتم‌که اطلاع داشته باشی چیکار کنی

دمنوش کندر وداروی امام کاظم وآبلیموعسل وسیاهدانه بخور   اطرافیان من باهمینا خوب شدند عزیزم  درکنارش پرهیز از سرخکردنی وشیرینی وچربی وسردیها   ومایعات فراوان بخصوص اب سیب وآب هویج

حتما عزیزم.اگه درمان کنی و سهل انگاری نکنی حتما خوب میشی.فقط هر کدومتون اگه نه روز هفت روز این حدود ...

ممنونم عزیزم.همسرم پرستاره.اون فعلا دگزا بهم میزنه.ولی سرفه دارم.تنگی نفس ندارم

ممنونم عزیزم.همسرم پرستاره.اون فعلا دگزا بهم میزنه.ولی سرفه دارم.تنگی نفس ندارم

چه بهتر اون خودش میدونه چیکار کنه دیگه جای نگرانی نیست منم برادرم پرستاره ، یه پرستاره برای هر خونه اس واجبه .خواهش میکنم عزیزم