2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سفید همه رنگ میاد ولی من خودم گندمی روبه سفیدم صورتی کالباس قرمز خیلی بهم میاد تناژ قرمز هرچی بزنم تو چشم منو میاره امشب عروسی بودم بعد من عادت دارم ساده برم چند سالم بود منو ندیده بودن اینم عروسی نزدیک بود من لباسم اکلیدی درخشش خاصی داشت و موهام بلنده پشتم بود که کسی اونجا موهاش به بلندی موهای من نبود این دو نکته باعث می‌شد من تو چشم تر بشم خلاصه یه آرایش خودم کردم مخصوصا برعکس همیشه سایه اکلیلی پررنگ کشیدم و رژلب قرمز تیره زدم چشام کشیده و درشت تر کردم ولی فقط با ریمل و یه خط چشم محو که ظاهری مشخص نبود در امتداد مژه هام بود خیلی تو چشمم آورد سلام هرکس میکردم نمیشناختم همه پرسم میکردن دختر فلانی؟؟!! یا میپرسیدن این دختر کیه؟ یکیش درآورد گفت دختر فلانی نامزد؟! بهش گفتم نه مجردم گفت چقد عوض شدی آرایش من خیلی خاص نبود ولی رژلب قرمز و سایه خیلی منو تغییر داد همیشه برا اینکه به چشم بیای به چشم ابروت و رژلب قرمز توجه داشته باش کرم‌پودر مصرف نکن پرایمر و پنکک الان من همینکار کردم با کلی عرق آرایشم خراب نشد خیلیم قشنگ به پوستم نشست انگار نه انگار من خیلی پنکک زدم انگار من خودم سفید شدم این یه ذره پنکک هست